Cabral a postat o fotografie cu care a emoționat mii de români. "Un întreg semafor te privea admirativ și-ți făcea poze". Ce l-a emoționat

Sursă foto: Facebook Cabral
Sursă foto: Facebook Cabral

În drum spre serviciu, Cabral a realizat o fotografie cu care a emoționat mii de fani în doar câteva minute de la publicarea pe Facebook.

Cabral  se îndrepta spre serviciu atunci când într-o intersecție din Capitală, a observat un bărbat care făcea un om de zăpadă împreună cu fiica sa. Pentru că stătea la semafor, a făcut o fotografie și a postat-o pe Facebook. Alături de poză, Cabral a scris:

”Mesaj pentru tatăl care muncea pe Aviatorilor acum 10 minute la omul de zăpadă, sub privirile fericite ale copilei: un întreg semafor te privea admirativ și-ți făcea poze. Ai mulți fani, mă număr printre ei! Normalitatea aia frumoasă, caldă, pe care am uitat s-o mai apreciem”.

Fotografia pe care Cabral a făcut-o din mașină  a strâns repede mii de aprecieri și distribuiri. Sute de fani au comentat postarea lui, iar unii, mai curajoși, au pus poze cu oamenii lor de zăpadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel