Anca Ţurcaşiu îi dă peste nas fostului șoț. Detalii după divorțul de Cristian Georgescu: Am ieşit şifonată

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Anca Ţurcaşiu a făcut declarații neașteptate despre divorțul de Cristian Georgescu.

Anca Ţurcaşiu a povestit în emisiunea "Poezie şi delicateţuri" de la Prima TV cum a trecut prin divorţul de medicul Cristian Georgescu.

Mai mult, la 51 de ani, Anca Ţurcaşiu este într-o formă fizică de invidiat şi are o siluetă după care tânjesc multe tinere. Şi asta se datorează, în mare parte, alimentaţiei vegetariene căreia i-a rămas fidelă timp de 30 de ani. Artista a povestit că s-a născut vegetariană şi că, în copilărie, era forţată să mănânce carne. A renunţat la acest aliment atunci când a plecat din casa părintească.

"Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune", a declarat Anca Țurcașiu.

"Ai mei m-au forţat să mănânc carne"

"M-am născut fără să fiu carnivoră. Ai mei m-au forţat să mănânc carne. Când am plecat de-acasă, la 20 de ani, am devenit vegetariană. Nu mănânc carne, lactate, ouă. Mănânc foarte picant, nu mă aşez la masă fără să am ceva iute", a completat cântăreața.

Anca Țurcașiu, probleme de sănătate. A fost nevoită să renunțe la lactate

"Am avut o inflamaţie articulară. Mi-am revenit eliminând lactatele", a spus ea.

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu, divorț după 22 ani de căsătorie

Vestea divorțului dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu după o căsnicie de 22 de ani a luat prin surprindere pe toată lumea.

Actrița a făcut dezvăluiri emoționante după pasul important pe care l-a făcut odată cu separarea și a vorbit despre persoana care i-a fost alături la greu.

"Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!", așa și-a început Anca Țurcașiu anunțul divorțului, pe Facebook.

Bărbatul care i-a fost alături după divorțul de Cristian Georgescu

"Cred că Dumnezeu, cred că credința, iubirea, iubirea oamenilor, a familiei, a copilului meu. Radu e cel mai important om de pe pământ pentru mine, el e cel pentru care respir și pentru care sunt aici. E foarte important să ai pe cineva, să știi că e tot timpul acolo. E greu să găsești o persoană, două sau trei pe care să te bazezi așa necondiționat", a spus Anca Țurcașiu la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel