Traian Băsescu, interviu TVR. Apel misterios înainte de emisiune

Traian Băsescu ar fi primit un apel misterios înainte de a intra, luni seară, în direct la TVR. Mai mult, fostul președinte nu a încheiat apelul nici când a intrat în direct.

Surse din postul public au spus pentru Inpolitics că Traian Băsescu, abia sosit la TVR, însoțit de SPP-iști și de Dorel Onaca, a constatat, vizibil nervos, că și-a uitat acasă un telefon mobil. Spunem un telefon pentru că ex-președintele mai avea unul la el, lucru care nu a părut să-l satisfacă. Urgent, un SPP-ist a fost trimis acasă să recupereze obiectul pentru că, a explicat Băsescu producătorilor, aștepta "un SMS de maximă importanță".

CITEȘTE ȘI: Traian Băsescu, interviu la TVR. Ce audiențe a făcut TVR cu fostul președinte

Numai că SMS-ul s-a dovedit a fi un apel telefonic, venit chiar înaintea intrării în emisie, Traian Băsescu ascultînd încordat și fără să scoată o vorbă tot ce i se transmitea în aparat. În timpul convorbirii, el a întrebat șoptit realizatorii dacă se poate amâna startul emisiunii cu câteva minute, răspunsul fiind negativ: deja începuse să curgă genericul. Disperat, Traian Băsescu a făcut semn operatorului să pună camera pe realizator, pentru a mai ciupi măcar cîteva secunde cu urechea lipită de telefon, astfel că, în timp ce emisiunea începuse, el încă asculta la aparat.

Nimeni nu a aflat, pînă la finalul emisiunii, cine era la telefon și de ce era atît de important apelul pentru fostul președinte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel