Radu Magdin, consilier al lui Victor Ponta, a demisionat

Consilierul onorific al premierului pe teme de comunicare externă, Radu Magdin, a anunțat vineri că demisionează.

"Aș vrea să îi mulțumesc premierului României pentru încrederea sa în timpul celor mai interesante șase luni din viața mea. A fost o experiență interesantă să îndeplinesc funcția de consilier onorific. Acum sunt nerăbdător să mă ocup de un nou proiect internațional, în paralel cu proiectele de consultanță deja existente", a scris Radu Magdin pe Facebook.

Analistul Radu Magdin a fost numit în 2014 consilier onorific în materie de comunicare externă, el având rolul de a se ocupa de strategia de comunicare externă a premierului, cu accent pe poziționarea României în media europeană și internațională, informează Biroul de presă al Executivului.

Radu Magdin este analist si consultant, CEO al Smartlink Communications, din 2012. A lucrat în România la Ministerul de Externe (2004-2005) și la Agerpres (2006-2007); apoi la Bruxelles la Parlamentul European (2007-2010), pentru rețeaua media EurActiv (2010-2011), respectiv pentru Google (2011-2012). Este pasionat de comunicarea politică, face parte din Grupul Liderilor Emergenți NATO (2014) si a fost ales în topul Forbes România al trendsetter-ilor pe anul în curs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel