Norica Nicolai și Renate Weber, excluse din PNL. Primele declarații ale europarlamentarelor

Europarlamentarele liberale Norica Nicolai și Renate Weber au fost excluse din PNL, aproape printr-un vot în unanimitate, pentru că nu au trecut de la ALDE la PPE, alături de toți europarlamentarii PNL. 

"Era o decizie previzibilă pentru acest nou partid PNL. În sfârșit sunt un om liber, niciodată în cariera mea politică n-am făcut compromisuri. Este un gest de onestitate politică, n-am alte comentarii de făcut și mă bucur de a fi europarlamentar independent în ALDE și vicepreședinte al ALDE. Nu mai este locul meu în acest PNL, mi-am asumat și mă bucur de această condiție", a spus Norica Nicolai, la Antena 3. 

Renate Weber a declarat că "nu mă surprinde, sigur că nu este un moment plăcut, aș fi vrut să am o discuție cu colegii din partid. Eu am trimis un mesaj de explicare, dar am primit doar o somație".

Cristian Bodea, senator PNL, i-a replicat că acum voia o discuție, dar când a trecut de la PPE la ALDE, nu a vrut o discuție. "Nu a candidat nimeni pentru ALDE, a candidat pentru PNL", a mai spus Cristian Bodea. Alessandra Stoicescu i-a spus să nu intre în acest subiect pentru că-și amintește foarte bine când erau braț la braț cu președintele ALDE. 

"Votanții români nu știu de PPE și de ALDE", a replicat Bodea. "Din cauza asta am luat scorul de rahat, că ați făcut campanie pentru ALDE sau pentru că n-ați făcut campanie?", a adăugat Cristian Bodea. 

Avocatul Lucian Bolcaș, prezent în platoul "100 de minute", a spus că este mândru de colegele sale de profesie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel