Guşă: PNL, perdanţii de serviciu. Victoria PSD, o veste foarte proastă

Consultantul politic Cozmin Guşă a comentat la Realitatea TV rezultatele obţinute de partide la alegerile locale.

"Dacă mi se părea foarte clar înainte de alegeri dacă vor fi mişcări tectonice care ar fi însemnat o majoritate foarte decisă PSD+ALDE, care să lupte împotriva guvernului Cioloş şi a lui Iohannis şi o coalţie anti-DNA, azi, după acest rezultat ruşinos al PNL, treburile mi se par chiar mai complicate. Numai că trebuie să înţelegem că PNL va avea acest rezultat în plan naţional - de 30% - nu pentru că a făcut vreo performanţă, ci pentru că singurele două partide care au avut liste complete sunt PSD şi PNL. Românii au ales din doi, unul. Al doilea partid - după cele două - care a avut liste în aproape 50% din localităţi este ALDE, deci va culege şi ALDE ceva, mai puţin decât îşi arogă. (...) PNL sunt perdanţii de serviciu", a comentat consultantul politic Cozmin Guşă la Realitatea TV.

În ceea ce priveşte rezultatele obţinute de PSD, Guşă a arătat că victoria acestui partid este "o veste foarte proastă politic".

"PSD-ul în plan politic cu acest mesaj, cu această atitudine împotriva reformei politice nu poate fi o veste bun nici pentru români, nici pentru partenerii noştri", a explicat consultantul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel