Dacian Cioloș, soluția câștigătoare pentru PNL

Președintele PNL București Cristian Bușoi a declarat pentru DC News că venirea lui Dacian Ciolș în partid poate fi soluția câștigătoare pentru aceste alegeri parlamentare iar împreună cu el pot construi o platformă comună.

"Electoratul lui Cioloș nu se ascunde și dacă vedeți a devenit din ce în ce mai activ. Cred că urmăriți rețelele de socializare, mai ales că  și DC News este o platofrmă foarte solidă în mediul online. Ați văzut foarte mulți oameni, foarte multe platofrme care îl asumă și îl susțin tot mai tare pe Dacian Cioloș, înțelegând că felul lui diferit de a face politică, compatibil cu cel al președintelui, este calea de a face România mai perfomantă.

De asemenea, au existat și multe voci publice și inițiative de solidarizare, mesaje foarte clare care înseamnă că există deja o masă critică de oameni care îl susțin necondiționat și doresc să continue proietectele pe care le are. Acești oameni și proiectele pe care le are nu sunt incompatibile cu PNL, ci dimpotrivă. Sunt complementare și putem construi o platformă comună.

Cred cu multă sinceritate că dacă PNL va lua această decizie, pentru că încă nu este o decizie luată, și dacă domnul Cioloș dorește cu adevărat să continue, să-și asume o funcție după alegeri, dacă românii ne vor vota și dacă în Parlament se va construi o majoritate în jurul său cred că poate fi o soluție foarte bună și de ce nu, chiar o soluție câștigătoare care să declanșeze mobilizarea pentru aceste alegeri parlamentare. Altă soluție nu avem.

În acest moment PNL are în sondaje în jur de 29-30% și a obținuț la alegerile locale 32%. Ceea ce vă pot spune este că un astfel de proiect politic ar mai aduce câteva procente. Fie reduce foate mult diferența față de PSD, sau chiar PNL să iasă pe primul loc, dar analizând rezonabil și corect situația din acest moment este aproape imposibil. Vom vedea cum vor fi scorurile PSD și PNL, și ale altor 4-5 partide politice care au șansă să intre în Parlament"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel