CSM a sesizat, din nou, Inspecția Judiciară, pentru atacurile lui Traian Băsescu la justiție

Fostul președinte Traian Băsescu "a recidivat". O declară judecătorul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Horațius Dumbravă. 

Tot el a precizat că președintele Consiliului Superior al Magistraturii, Marius Tudose, a anunțat, în debutul ședinței plenului CSM, că a sesizat Inspecția Judiciară în legătură cu ultimele afirmații ale fostului președinte Traian Băsescu referitoare la justiție. 

"Urmează ca Inspecția Judiciară să facă verificările necesare. (...) Iacă că domnia sa a recidivat astăzi, pentru că Inspecția Judiciară a constatat anterior că Traian Băsescu a afectat independența justiției, când a vorbit despre sechestrul pus pe terenul de la Nana", a spus Horațius Dumbravă. 

Traian Băsescu a fost întrebat de ce nu îi sună pe adjunctul șefului SRI, Florian Coldea, pe procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, sau pe președinta ÎCCJ, Livia Stanciu. Fostul președinte a răspuns cu o întrebare: "Pot să vă spun că din silă?". "Pentru că ei sunt artizanii acestui mod răvăşit de a face justiţie, fără respect pentru cel care nu e condamnat. Ce să fac? Vor să mai rămână cinci mandate în funcţie", a continuat Traian Băsescu. Acestea sunt doar o parte din declarațiile făcute de Traian Băsescu cu privire la judecători. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel