Codrin Ștefănescu, PSD: Cristian Rizea a găsit NIMIC la Sectorul 5

Secretarul general adjunct al social-democraților, Codrin Ștefănescu, a vorbit, miercuri, la interviurile DC News Live, despre moștenirea pe care a găsit-o succesorul lui Marian Vanghelie la organizația PSD Sector 5. 

Întrebat care este noua strategie a PSD pentru a reconstrui organizațiile de partid unde au fost operate schimbări majore la nivelul conducerii, precum Sectorul 1 sau Sectorul 5, Codrin Ștefănescu a precizat: "Cristian Rizea, care este acum președinte, a găsit NIMIC la Sectorul 5. Vanghelie avea o gașcă de 55 de oameni care tăiau și spânzurau. Dl președinte care a venit a promovat o politică pe care am discutat-o noi la București, a ușilor deschise. Adică, și-a luat un sediu, pentru că nici sediile nu erau ale PSD, erau ale lui Vanghelie personal, au făcut o pagină de facebook și un site și explicații "cine iubește și vrea să fie în PSD, ușile sunt deschise, să se înscrie". Și în trei săptămâni s-au înscris 4.200 de oameni, care nu au putut să se înscrie pe vremea cât a fost Vanghelie. Asta înseamnă reorganizare, se reorganizează prin politica ușilor deschise. (...)

La Sectorul 5, Cristi Rizea a luat totul de la zero. Oamenii au aflat că a venit o conducere nouă, deschisă și atunci oamenii au venit să se înscrie în partid. Au fost foarte mulți membri de partid care au plecat de la Sectorul 5  și au cerut transfer pe la alte organizații de sectoare. Acum se culcă acasă, cum ar veni", explicat Codrin Ștefănescu. 

Culise Consiliu Național al PSD: patru modificări importante, dezvăluite de secretarul general al partidului

Cutremur la vârful PSD, după Consiliul Național: Codrin Ștefănescu: Numărul de vicepreședinți, diminuat drastic


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel