Rădoi: După EURO U21 din 2019, am purtat două zile tricoul echipei naţionale

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi, a declarat într-un interviu că după Campionatul European Under 21 din 2019, când reprezentativa de tineret condusă de el a atins în premieră faza semifinalelor, a purtat două zile tricoul naţionalei inscripţionat cu semnăturile jucătorilor care au contribuit la acea performanţă.

"După Campionatul European Under 21 am avut un tricou cu toate semnăturile jucătorilor pe care l-am purtat două zile, nu exagerez. Evident că nu am dormit în el noaptea. Apoi înaintea meciului cu Islanda am luat pe mine tricoul echipei naţionale în cantonament. Foarte mulţi jucători îşi doresc tricoul naţionalei, la fel şi suporteri, dar sunt doar câţiva norocoşi care îl poartă. Iar din punct de vedere al emoţiilor, acele momente nu pot fi împărtăşite cu oameni care nu au îmbrăcat tricoul echipei naţionale.

Chiar mă uit la meciuri şi văd oameni fericiţi îmbrăcaţi în acest tricou. De multe ori simt că şi-ar dori să facă pasul către teren. Din păcate nu pot, dar noi le mulţumim că sunt acolo, alături de noi, şi sper să le ţină pumnii jucătorilor noştri", a afirmat fostul antrenor al echipei naţionale de tineret, în prezent selecţioner al primei reprezentative într-un interviu acordat canalului de YouTube al Federaţiei Române de Fotbal, relatează Agerpres.

El a menţionat că tricoul echipei naţionale este cel mai dorit tricou din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel