Nicole Cherry, însărcinată. A anunțat sexul copilului / Foto

Foto Instagram Nicole Cherry
Foto Instagram Nicole Cherry

La o zi după ce a anunțat că e însărcinată, Nicole Cherry a dezvăluit și sexul bebelușului.

Nicole Cherry, în vârstă de 22 de ani, a lansat marți piesa 'Scrie-mi pe suflet', ocazie cu care a și dat marea veste.

Pentru a nu lăsa loc de întrebări, a urmat o postare pe rețelele de socializare. Nicole Cherry a scris că 'Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele.'

'De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati.', a mai transmis Nicole Cherry, marți seară.

Nicole Cherry a dezvăluit sexul bebelușului 

După ce a vorbit la emisiunea lui Cătălin Măruță de la ProTV despre sarcină, spunând că 'Nu zic dacă e fată sau baiat, o să zic asta pe Instagram. Cert este că e unul, nu sunt gemeni. Dacă ajung la 150.000 de like-uri pe Instagram o să pun o poză prin care anunț ce o să am, așa că lumea trebuie să dea like', a urmat și anunțul sexului bebelușului. 

Printr-o postare pe Instagram, miercuri seară, Nicole Cherry a dezvăluit că va fi mamă de fetiță: 'O să avem o cireșică', a scris ea. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicole ???? (@nicolecherry)

'Eu o anunțasem pe mama, cumva toți știau că ne dorim un copil, când i-am anunțat că sunt însărcinată au fost foarte fericiți. Sunt însărcinată în trei luni. Când am aflat că sunt însărcinată m-am bucurat, fiind primul nu contează dacă e fetiță sau băiat, sănătos să fie copilul. Am 22 de ani, o să îmi fac un cadou de ziua mea, o să nasc cam în preajma zilei mele de naștere, o sa fie în zodia Sagetător copilul', a mai spus Nicole Cherry, la ProTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel