Lucian Viziru a revenit acasă, după ce a locuit 7 ani în Germania. "O să râdeți. Îmi era frică"

Lucian Viziru a revenit acasă, după ce a locuit 7 ani în Germania. "O să râdeți. Îmi era frică" / Foto: Facebook Lucian Viziru
Lucian Viziru a revenit acasă, după ce a locuit 7 ani în Germania. "O să râdeți. Îmi era frică" / Foto: Facebook Lucian Viziru

Lucian Viziru s-a mutat înapoi în România, după ce a locuit 7 ani în Germania.

După ce soția lui a venit în România pentru job, Lucian Viziru a decis că a venit momentul ca toată familia să se întoarcă acasă, din Germania, scrie Perfecte.ro

Lucian Viziru a luat decizia de a se despărți de România și de a începe o nouă viață în Germania în urmă cu mai mulți ani. El a lăsat în urmă atunci cariera sa de actor și s-a făcut antrenor de tenis. După întoarcere cunoscut-o și pe fiica fratele lui, Augustin Viziru.

„Azi a fost prima dată când am fost în vizită la Augustin şi când mi-am cunoscut nepoţica.”, a spus acesta într-un vlog pe YouTube. 

Se pare că chiar fratele său l-a convins și l-a ajutat să revină în țară.

"La început, mi-era frică de România. Dar acum lucrurile sunt un pic altfel. Sincer să fiu, de când am venit, m-am convins de faptul că, în Bucureşti, în România, lucrurile s-au schimbat în bine. O să râdeţi, dar mie îmi place ceea ce am găsit aici.”, a mai spus Lucian Viziru.

Augustin Viziru, despre relația cu fratele său, Lucian Viziru: Dacă spui ceva de el, te-ai nenorocit

Augustin și Lucian Viziru erau, cândva, doi frați ce apăreau mai mereu împreună în lumina reflectoarelor. De o bună perioadă de timp, cei doi au luat-o pe căi separate, iar fanii s-au întrebat cum este relația dintre cei doi acum. Augustin Viziru a decis să facă lumină și să dezvăluie cum se înțelege cu fratele său.

„Eu și fratele meu nu am avut o relație de frați care să petreacă timp non-stop unul cu celălalt, dar, dacă spui ceva de el, te-ai nenorocit! În primul sezon, el a fost motivul principal pentru care am fost aproape de câștig (n.r. – la «Ferma»). După ce a intrat, pe parcurs, și ceilalți s-au dat la el, am decis să îi elimin pe rând. Au devenit scopul meu în viață și, până nu i-am adus unde am vrut eu, nu m-am lăsat. Îmi iubesc foarte mult fratele, familia și cred că este cel mai important lucru în viață. Fără familie, degeaba câștigi Oscar sau la Loto, nu ai valoare”, a declarat actorul. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel