Lidia Buble, UMILITĂ de Dani Oțil: Vezi? Și spuneți că noi bărbații suntem nu știu cum. La câta nasul ai, era normal

Foto: Instagram Lidia Buble / Dani Otil
Foto: Instagram Lidia Buble / Dani Otil

Lidia Buble a fost luată la mișto de Dani Oțil, în direct.

Lidia Buble a fost prezentă în emisiunea fostului ei iubit, "Neatza cu Răzvan și Dani" pentru a-și promova noua melodie, "Extrapolăm", pe care a lansat-o în urmă cu 6 zile și are deja sute de mii de vizualizări pe YouTube.

Vedeta a vorbit despre ultima perioadă din viața ei, dar și despre planurile de viitor, dar la un moment dat, Dani Oțil nu s-a putut abține și a luat-o la mișto pe artistă.

Florin Ristei a intervievat-o pe invitată, în timp ce Dani Oțil și Răzvan Simion se aflau și ei în platou. Lidia a spus că, în perioada următoare, își va scoate propriul parfurm, dat fiind faptul că a fost pasionată de mică de muzică și parfumuri și a dorit să scoată unul pe gustul ei.

"Am visat la asta de la o vârstă foarte fragedă. Pe lângă această pasiune de a cânta, eu am o pasiune foarte mare și pentru parfumuri. În cel mai scurt timp voi lansa parfumul la care am visat de o viață. Nu există zi de la Dumnezeu să nu fiu întrebată ce parfum folosesc", a declarat vedeta.

"Am vrut să spun o răutate"

Pentru că Dani Oțil și Răzvan Simion au auzit întreaga discuție, au decis să spună și ei ceva despre noua afacere a vedetei. Dani Oțil i-a spus invitatei sale că a remarcat faptul că în cabina prezentatorilor mirosul este foarte puternic, ceea ce înseamnă că parfumul vedetei este persistent.

"O să mai fie acolo pentru câteva săptămâni", i-a răspuns Lidia Buble.

Ei bine, discuția nu s-a încheiat aici, iar Dani Oțil a luat-o la mișto pe cântăreață, chiar dacă Răzvan Simion era prezent în platou. Acesta i-a spus că Lidia nici nu avea cum să se implice în alt proiect, ținând cont că are un "așa nas".

"Ahhh! Am vrut să spun o răutate, dar nu o spun… Că la așa nas, doar nu era să vinzi cordeluțe de păr. Ți se potrivește să vinzi parfumuri", a fost replica lui Dani Oțil la adresa Lidiei Buble.

Mai mult, Dani Oțil nu s-a putut abține și a profitat de prezența ei în platou și i-a pus câteva întrebări personale artistei.

Iată dialogul dintre cei doi

Dani Oțil: Ai fost la noi în cabină, să te schimbi?

Lidia  Buble: Da, o să mai fiu câteva săptămâni!

Dani Oțil: Ei, lasă, că ai mai fost. Voiam să spun că, la câta nasul ai, normal că scoți parfum. Doar nu scoteai cercei.

Lidia  Buble:  Lasă, cu nasul ăsta miros eu hiturile.

Dani Oțil: Te-ai pupat cu ăla la Asia Express? (n.r Lidia s-a sărutat cu un tânăr din Israel, în timpul unei probe din competiție).

Lidia  Buble:  Da, două ore. Si la TV s-au dat doar 2 minute.

Dani Oțil: Cum îl chema?

Lidia  Buble: Nu știu!

Dani Oțil:  Eh, vezi? Și spuneți că noi bărbații suntem nu știu cum", a fost dialogul dintre cei doi, în care Lidia l-a întrebat pe Dani dacă e cumva nedormit din cauza copilului.

Dani nu s-a oprit aici și a continuat cu întrebările incomode. El a întrebat-o pe Lidia Buble de ce s-a despărțit de actorul cubanez Harlys Becerra, confirmând astfel despărțirea dintre ei. Însă, Lidia a refuzat să răspundă și a preferat să nu dea detalii despre viața ei privată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel