Bella Hadid, REGRETE. A fost mereu ”sora mai urâtă”: Cum am făcut să intru în această industrie? Am devenit o actriță bună!

Sursă foto: Instagram @bellahadid
Sursă foto: Instagram @bellahadid

Fotomodelul Bella Hadid a recunoscut că își regretă operațiile estetice, în special una dintre ele. 

Supermodelul Bella Hadid a mărturisit că regretă că și-a făcut o operație la nas în adolescență. Aceasta a spus că și-ar dori să nu fi apelat la medicul estetician la doar 14 ani.

„Mi-aș fi dorit să fi păstrat nasul strămoșilor mei. Cred că ar fi ajuns să facă parte din mine”, a spus ea.

Hadid a fost acuzată că a avut numeroase alte proceduri estetice, a scris revista, dar tânăra de 25 de ani neagă acest lucru.

”Oamenii au întotdeauna ceva de spus, dar ceea ce am eu de spus este că întotdeauna am fost înțeleasă greșit în industria mea și de către oamenii din jurul meu”, a adăugat Hadid. 

Sănătatea mintală este extrem de fragilă

Hadid a vorbit despre sănătatea ei mintală într-o postare pe Instagram în noiembrie anul trecut. Alături de o serie de selfie-uri în care aceasta apărea plângând, Hadid a scris: ”Am avut destule crize și căderi ca să știu un lucru: dacă muncești suficient de mult, petrecând timp singur pentru a-ți înțelege traumele, triggerele, bucuriile și rutina, vei fi întotdeauna capabil să înțelegi sau să înveți mai multe despre propria ta durere și despre cum să o gestionezi”. 

În interviul din noul număr Vogue este detaliat „burnout-ul” pe care Hadid spune că l-a experimentat ​​anul trecut, ceea ce a condus-o spre un program de terapie care implică medicamentație și consiliere.

”Au fost oameni online care spuneau: „Trăiești această viață uimitoare”. Atunci, cum pot să mă plâng? Întotdeauna am simțit că nu am dreptul să mă plâng, ceea ce însemna că nu am dreptul să primesc ajutor, ceea ce a fost prima mea problemă”, a mai spus supermodelul. 

”Sora mai urâtă”

"Eram sora mai urâtă. Eram bruneta. Nu eram la fel de cool ca Gigi, nici la fel de extrovertită. Și, din păcate, când ți se spun toate aceste lucruri de atâtea ori, pur și simplu crezi asta. Întotdeauna mă întreb, cum a făcut o fată cu insecurități incredibile, anxietate, depresie, probleme cu imaginea corporală, probleme de alimentație, care urăște să fie atinsă și care are o anxietate socială intensă — cum am făcut să intru în această industrie? Dar de-a lungul anilor am devenit o actriță bună”, a conchis Hadid. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel