Andreea Bălan, DIAGNOSTIC dur din partea medicilor: E crunt, e vorba despre o chestie pe viață

Foto: Instagram Andreea Bălan
Foto: Instagram Andreea Bălan

Andreea Bălan a vorbit despre cel mai dificil moment din viața ei.

În martie 2019, în timp ce o aduce pe lume pe cea de-a doua fetiță a sa, Andreea Bălan a suferit un stop cardo-respirator, inima i s-a oprit pentru câteva secunde și a fost la un singur pas de moarte. Pentru artistă au urmat mai multe operații care au reușit să o repună pe picioare. La o săptămână de la naștere, Andreea Bălan a ajuns din nou la spital şi a fost operată de urgenţă după ce a suferit o hemoragie masivă, iar medicii au observat că s-au format mai multe hematoame sub prima operaţie.

Cu toate acestea, în urma acestui incident, vedeta a rămas cu semne despre care nu și-a făcut curaj încă să vorbească. Chiar dacă nu a spus ce diagnostic a primit din partea medicilor, Andreea Bălan a spus că nu mai poate face copii niciodată. 

"Imediat după ce am pupat-o pe fetiță am intrat stop cardio-respirator și a început resuscitarea. Mi s-au administrat medicamente și cred că medicamentele m-au făcut să uit ceea ce s-a întâmplat cu cinci minute înainte

Momentul a fost o cumpănă. Pentru că eu am pierdut și o parte din mine, eu nu mai sunt întreagă și n-am spus niciodată de ce nu mai pot să fac copii. Și nici nu știu dacă am să spun vreodată, dar eu nu mai sunt la fel", a dezvăluit Andreea Bălan.

"Este vorba despre o chestie pe viață"

Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Andreea a mărturisit că medicii i-au pus diagnostic dureros, despre care nu a vorbit niciodată până acum.

"Întreaga echipă m-a salvat. Când m-am trezit mi s-a spus ce s-a întâmplat, că am fost la un pas de moarte, dar mi-au comunicat și o veste mai proastă, pe care nu am făcut-o publică și nici nu o pot face. Atunci mi-am dat seama că dacă nu am sănătate nu pot face nimic. A fost îngrozitor, crunt. Este vorba despre o chestie pe viață.

Poate odată o s-o fac (n.r. o să spună despre ce este vorba), dar acum nu mă simt pregătită", a spus Andreea Bălan.

"Nu se întâmplă doar la cezariană. Se poate întâmpla și când naști natural și acel lichid ajunge în fluxul sanguin. Un minut a durat resuscitarea. După ce m-au cusut, m-au redeschis pentru că am început să sângerez și au început să curețe tot ce era acolo", spunea Andreea Bălan la câteva zile de la naștere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel