Oana Zamfir:Operațiune mizerabilă de distrugere.Am văzut tot

Oana Zamfir a vorbit despre operațiunea de distrugere a unui om care a creat un sistem extrem de important în România. În acest context, a explicat ce a făcut Raed Arafat în noaptea tragediei în care au pierit zeci de tineri în incendiul de la Colectiv.

Jurnalista a povestit că a văzut cum s-a desfășurat întreaga operațiune de salvare a victimelor.

"Eu am trăit din plin noaptea tragediei de la Colectiv pentru că până la ora 05:00 am stat la Spitalul Universitar. Având posibilitatea să văd cum a fost gestionat totul, îmi este foarte greu să îmi țin tonul și cuvintele în fața acestei operațiuni mizerabile de distrugere a lui Raed Arafat. Omul acesta, într-o țară în care nimeni nu a construit nimic durabil, a pus bazele unui sistem. Fac o paranteză și spun că la ora 02:00, la Spitalul Universitar, unde erau foarte mulți răniți, era tăcere. De ce? Pentru că toate erau la locul lor. Toate erau ceas. Am văzut tot", a spus jurnalista de la Antena 3.

"Raed Arafat și cu Nicolae Bănicioiu au coordonat impecabil operațiunea de salvare a victimelor. Aceștia au umblat, în noaptea tragediei, prin toate spitalele. Au mers din spital în spital pentru a se asigura că totul este ceas. Performanța medicilor români în cazul Colectiv este uluitoare și iată că acum pacienții și rudelele lor le mulțumesc doctorilor", a mai zis Oana Zamfir la emisiunea "Q&A cu Alessandra Stoicescu" la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel