Daniel Băluță: Legea PNL privind prevenția te condamnă la moarte

Medicul primar, Daniel Băluță,  edilul Sectorul 4 București, atacă proiectul liberal referitor la prevenția din sistemul medical.

"Citesc cu surprindere și cu revoltă proiectul de Lege privind activitatea de prevenție în sănătate inițiat de PNL. Ca medic primar, asistent universitar, care am lucrat 12 ani în sistemul de sănătate, declar în cunoștință de cauză că legea PNL este un atentat la sănătatea acestui popor.

Ca medic am susținut din răsputeri măsurile de prevenție, deoarece știu că este mai sigur și mai ieftin să previi decât să vindeci. Însă, proiectul propus de PNL, nu salvează, ci condamnă la moarte pe mulți dintre concetățenii noștri.

[citeste si]

După tăierea salariilor și pensiilor, marele PNL, provenit din unificarea cu PDL – cel care a închis spitalele – te lasă singur în fața morții. În tara cu deficit de medici de 40%, PNL s-a gândit să-și taxeze în plus cetățenii. Este datoria noastră să asigurăm tratament egal pentru toți cetățenii țării, indiferent de statutul social, nu să-i pedepsim, mai ales când este vorba despre viață și despre moarte", precizează edilul Sectorului 4, Daniel Băluță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel