Băsescu: "Senatorii au picat într-o mare capcană"

Traian Băsescu a declarat la România TV că senatorii au picat într-o capcană respingând cercetarea penală a lui Gabriel Oprea.

"Senatorii au picat într-o imensă capcană cu votul în cazul Gabriel Oprea. Un pasager nu poate fi acuzat de omor din culpă, cred că este primul caz. Cred că trebuia declinat cazul la Parchetuul General. Propagandistic, Gabriel Oprea a devenit ucigaşul apărat de Parlamentul criminal.

El trebuia lăsat să se apere în faţa judecătorilor. Să stabilească ei dacă un pasager poate fi acuzat de ucidere din culpă", a susținut Băsescu la RTV.

Invitatul lui Ciutacu, fostul președinte a comentat mai multe subiecte:

Despre discursul lui Dacian Cioloş în Parlament: "M-am uitat la modul cum s-a făcut PR la discursul lui Cioloş în Parlament şi la discursul lui Dragnea. Amândoi nişte demagogi perfecţi. Mă uitam cum se lăuda Cioloş cu creştere economică şi cu absorbţie de fonduri europene. Păi încă se absorb banii contractaţi de guvernul Boc.L-aţi auzit pe Cioloş să spună cum construieşte un spital, sau cum se organizzează concurs pentru postul de directori de şcoli?

Patriotismul nu se latră (despre declaraţia lui Dacian Cioloş din Parlament - n.r.). Patriotismul se ţine în suflet, alături de tricolor. Se întâlni patriotul de Sălaj cu patriotul de Teleorman. Am avut cuvinte bune despre activitatea lui Cioloş la Bruxelles. Dar aici este demagog.

Despre Victor Ponta

Îi spun public: Nu scapi de mine, Ponta! Eu am făcut ce am putut, am consolidat instituţiile care ţin de CSAT. Avem nevoie de instituţii şi ele funcţionează, chiar dacă mai sunt oameni acolo care comit abuzuri.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel