EXCLUSIV  Alina Gorghiu, acuze de manipulare prin sondaje de opinie

Alina Gorghiu a vorbit în exclusivitate la DCNews Live despre sondajele de opinie de dinainte de alegeri. Președintele PNL acuză că este o modalitate de manipulare care nu face decât să plaseze PSD-ul în frunte, iar Partidul Național Liberal va obține minim 30 %, în ciuda sondajelor care îl plasează sub acest scor. 

Ce văd eu în ultima săptămână și ce cred că va continua și în săptămâna asta în care ne aflăm, e un proces foarte bine pus la punct de manipulare prin sondaje de opinie. Electoratul din România a fost victima acestui gen de manipulare și la locale, dacă vă aduceți aminte. PNL era cotat cu 24-25 % chiar cu câteva zile înainte de alegeri. Scorul a fost de 32 %, în ciuda pierderii Capitalei," a declarat Alina Gorghiu la DCNews Live. 

Președintele PNL a dat însă asigurări că PNL va reuși să atingă pragul de 30 % care îi va permite formarea majorității cu un alt partid. 

Acum, asist la aceeași sarabandă a sondajelor care arată cum PNL este undeva într-o poziție destul de joasă și PSD e aproape de Apocalipsă, nu știe ce să mai facă cu procentele. Scorul va fi strâns. Vă asigur că scorul Partidului Național Liberal va fi cu 3 în față și va fi suficient astfel încât să facem majoritatea și să îl punem pe Dacian Cioloș premier. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel