AGENDA SECRETĂ a Grupul BILDERBERG. Ce se discută la Copenhaga

Personalităţi marcante din lumea politică sau din mediul de afaceri, reuniți în grupul BILDERBERG, se întrunesc în aceste zile la Hotelul Marriott din Copenhaga. Jurnaliștii care au încercat să se apropie de membrii BILDERBERG au fost arestați şi li s-au cerut să şteargă imaginile filmate.

Grupul BILDERBERG este  acuzat că ar conduce lumea din umbră şi că se reunesc anual pentru a plănui scenarii geopolitice sau economice cu un singur sens: centralizarea puterii.

Anul acesta, contextul în care se petrece întâlnirea este mai complicat ca niciodată, potrivit Infowars.com. Intransigenţa Rusiei la criza din Ucraina şi mişcarea eurofobă care traversează Uniunea Europeană ameninţă în mod serios viziunea unipolară asupra lumii pe care grupul încearcă să o transpună în realitate de peste 60 de ani.

Citește și: Jurnaliști, cazați la Marriot, arestați din cauza Bilderberg

BILDERBERG. Surse din interiorul conferinţei de la Copenhaga au confirmat pentru jurnalişti că discuţiile se vor concentra pe strategia de stopare a forţelor centrifuge care pun în pericol agenda BILDERBERG de centralizare a puterii într-o singura federaţie mondială.

În ciuda secretomaniei care înconjoară conferinţele Bilderberg, este de notorietate faptul că Grupul susţine o agenda globalistă şi consideră că noţiunea de suveranitate naţională este depăşită.

Ce cuprinde agenda discuțiilor de la Copenhaga

BILDERBERG. Pe agenda discuţiilor Bilderberg 2014, un loc central îl ocupă acordul comercial dintre UE şi SUA - Transatlantic Trade and Investment Partnership (TTIP). Potrivit Infowars, acesta reprezintă pentru BILDERBERG un element esenţial în încercarea de a salva lumea unipolară.

Citește și: Bilderberg, întâlnire secretă pentru strategia de dezvoltare a lumii

Primul pas constă în crearea unei zone comerciale libere care să unească SUA şi Europa, pentru ca ulterior să se pună şi problema unei federaţii politice transatlantice.

Discuţiile pe această temă sunt conduse de Reprezentantul Comercial al administraţiei Obama, Michael Froman, finanţist venit de pe Wall Street. Froman lucrează simultan la construirea unui alt acord comercial de amploare, Parteneriatul Trans-Pacific, prin care se încearcă implicarea unor state din Asia.

BILDERBERG. Se spune că BILDERBERG a schiţat crearea monedei unice europene încă din 1955. Acum, însă, rezultatele alegerilor pentru Parlamentul European au dat alarma printre globaliştii BILDERBERG, aceştia fiind panicaţi la gândul că planurile le sunt date peste cap.

Pe lângă subiecte ca dezastrul electoral european şi consolidarea acordului TTIP, elitele reunite la Copenhaga vor aborda o serie de alte aspecte-cheie, cum ar fi, de exemplu, introducerea unei "taxe pe carbon", care să fie plătite direct Națiunilor Unite, dar care va conţine totuşi "derogări" speciale pentru marii poluatori din economie.

Criza geopolitică majoră a momentului - situaţia din Ucraina şi relaţiile dintre Rusia şi NATO sunt de asemenea pe prima pagină a Agendei 2014 a conferinţei BILDERBERG

Citește și: "CE, presa și Bilderberg, complot pentru un guvern mondial nedemocratic"

BILDERBERG va discuta şi temerile legate de intenția lui Putin de a construi un sistem alternativ, multi-polar, creat în jurul țărilor membre BRICS (economiile emergente Brazilia, Rusia, China, India), sistem care ar putea devasta dolarul ca monedă de rezervă mondială și ar dilua puternic axa de putere SUA-UE-NATO.

Pe agenda de discuţii a evenimentului de la Copenhaga se mai regăsesc teme precum "Viitorul democrației și capcana clasei de mijloc", precum şi "Noua arhitectură din Orientul Mijlociu", dar şi un subiect care a stârnit comentarii ironice în presa nternaţională: „Există intimitate?".

Ce personalități  se regăsesc pe lista participanților

La întrunirea BILDERBERG 2014 participă, între alţii, fostul şef al NSA, generalul Keith Alexander, directorul FMI, Christine Lagarde, Henry Kissinger, Sir John Sawers, şeful MI6, dar şi preşedinţii companiilor Shell, BP, Airbus, HSBC, Saab, AXA, Google, şi Linkedin.

Alte personalităţi prezente la Copenhaga: cancelarul britanic George Osborne și omologul sau din partea Partidului Laburist Ed Balls, secretarul pentru Dezvoltare Internațională Justine Greening, oficiali din cadrul Băncii Centrale Europene sau președinții Goldman Sachs și Lazards.

Citește și: Fosta regină Beatrix a Olandei, membră a grupului Bilderberg

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel