Terra Park Bucureşti: Unde se află şi cum arată cel mai aşteptat parc de distracţii - VIDEO SPION

Bucureştiul va avea din această toamnă, un nou spațiu pentru distracţii: Terra Park, situat în Drumul Taberei. Proprietarii spun că au investit 25 milioane de euro, pe o suprafaţă de 30.000 de metri pătraţi.

Potrivit unor informații neconfirmate, Terra Park ar urma să se deschidă la sfârșitul lunii septembrie. După cum arată stadiul lucrărilor este puțin probabil ca acest lucru să se întâmple, dar sunt sunt totuși destul de avansate, având în vedere că singurul anunț cu privire la acest parc a fost  făcut abia pe 17 august. Atunci reprezentanții Rami-Dacia, dezvoltatorul proiectului, spuneau că lucrările ar putea fi terminate în 78 de zile. Nu ar fi exclus ca în prima duminică din luna octombrie să avem parte de o inaugurare spectaculoasă.

Privit de la distanță Terra Park nu pare la fel de  impresionant ca o locație similară din occident, însă, de la nivelul solului, turnul pentru ”cădere liberă” sau montaigne-rousse-ul își vor fascina cu siguranță vizitatorii. Din ceea ce se poate observa, există atracții destinate atât copiilor mici (carusel, ”cănuțe” rotitoare), cât și adolescenților în căutare de senzații tari.

Parcul de distracții se află pe bulevardul Timișoara, între AFI Palace Cotroceni și Plaza Mall. Este o poziție bună pentru că zona este destul de circulată, iar oamenii care au fost la mall ajung ușor Terra Park.  Apetitul bucureștenilor pentru entertaintment este în creștere, lucru dovedit de aglomerația din Centrul Istoric sau de la deschiderea Muzeului Antipa, ca și de numeroasele festivaluri cu succes de public din Capitală. terra park

Pentru moment nu existăniciun indicator spre parc, dar utilajele care vin și pleacă de la Rami Dacia semnalează unde se află șantierul. Astfel, intrarea în parc e posibil să se facă exact pe la fosta fabrică de diamante a lui Ceaușescu.

Din imaginile de mai jos se pot observa: Tower Z Force, Hidrolift, Disko, Flying Elephants, Tea Cups, Kamikaze, Boomerang, Family Coaster și Panoramic Wheel.

Citeşte şi:

Terra Park din Drumul Taberei se deschide în septembrie. Fosta fabrică de diamante a lui Ceaușescu, transformată în Parc de distracţii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel