EXCLUSIV  Miniștrii USR, cu atribuțiile delegate. Cozmin Gușă, scenariu. ”Cine i-a învățat? De ce i-am pus miniștri?”

foto gov.ro
foto gov.ro

Cozmin Gușă, consultant politic, a vorbit în emisiunea ”Deferiți mass-media”, de la DCNewsTV și GoldFM, despre responsabilitatea pe care ar trebui să și-o asume miniștrii USR care preferă, în schimb, să-și delege atribuțiile. 

”Eu nu-l văd pe micul Voiculescu în postura să dorească să discute cu corporațiile, cele din big pharma spre exemplu, să fie avantajos și pentru România. El este un comisionar al lor, un agent de influență al lor, așa a acționat toată viața lui. Cum să se modifice acum ca ministru. Bineînțeles că și-a delegat și el semnătura ca să nu poată să fie acuzat vreodată decât că a participat la niște discuții ca ministru. Ce-i cu moda asta să-ți delegi semnătura? Deja sunt trei de la USR PLUS care și-au delegat semnătura. Cine i-a învățat? Păi de ce i-am pus miniștri, de ce au fost votați, să-și delege semnătura?” a punctat Cozmin Gușă. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a completat: ”Înțeleg că legea penală nu-i absolvă dacă se întâmplă nenorociri, chiar dacă nu a semnat ministrul ca atare. (...) Faptul că-și deleagă semnătura nu va împiedica vreodată DNA-ul să intervină. Sigur că, în cazul lor, nu va interveni”. 

Cozmin Gușă se așteaptă la noi legi în acest sens în justiție: ”Poate că justiția îi va deroba de răspundere pe cei care și-au delegat semnătura și ei doar au prevăzut ce se va întâmpla conform noilor legi”. 

Vezi mai mult în video de la minutul 28:30: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel