Urmărește emisiunea live


"Mă puneau în tot felul de ipostaze". Cum a ajuns Doinița Oancea să joace în serialul "Inimă de țigan": Părinții mei nu au fost deloc încântați

Sursa foto: Facebook Doinita Mihaela Oancea
Sursa foto: Facebook Doinita Mihaela Oancea

Doinița Oancea a povestit cum a ajuns să joace în filme și a vobit despre modul în care au primit părinții săi vestea că a luat castingul pentru serialul "Inimă de țigan".

"Părinții mei, inițial, nu au fost deloc încântați de idee. După prima zi de casting, le-am zis că s-ar putea să mă mai cheme la probe și îmi aduc aminte foarte clar de reacția mamei: "Hai, termină cu prostiile! Ai fluturi în cap". Tati o susținea și el, logic. Eu mă angajasem deja la o companie de construcții și prima zi de casting a coincis cu prima zi de job. Iar mama – pentru care stabilitatea e literă de lege – îmi spunea că am găsit un job bine plătit care îmi poate oferi stabilitate și că ar fi bine să mă țin de el.

În momentul ăla, am decis că, dacă voi mai fi chemată la probe, nu le voi spune. Și așa am și făcut. Au aflat abia în ziua în care am semnat contractul.  Am venit acasă cu trei vești în aceeași zi: 1. că am semnat contractul și că voi juca în serial; 2. că mi-am înaintat preavizul (după doar două luni, pentru că urma să începem repetițiile și filmările); 3. că am fost acceptată la Master cu bursă întreagă – tot la Budapesta – și că nu mă voi duce. I-am șocat 300%", a povestit Doinița Oancea pentru viva.ro.

"Nu aveam așteptări, ci doar bifam o oportunitate"

"În prima zi de casting, eram prea îngrijorată, fiindcă nu mă dusesem la prima zi de lucru și mă tot întrebam dacă oamenii aceia or să creadă că sunt o neserioasă – nu apucasem să anunț peste weekend, ci abia în dimineața aceea. Eu doar așteptam să plec de acolo, că poate mai ajungeam câteva ore la job. Lucru care nu s-a întâmplat. A fost o zi lungă și îmi amintesc doar că eram acolo, pe platouri, la Buftea, în una dintre case, și era plină-ochi de oameni. Voiam doar să-mi fac treaba și să plec… Asta poate și pentru că nu aveam niște așteptări, ci doar bifam o oportunitate.

După ziua aceea, m-am întors la viața normală – job & stuff -, ca mai apoi să fiu sunată și să mai fiu chemată la probe. Au fost câteva. Nu mai știu câte, probabil vreo cinci. Mă puneau în tot felul de ipostaze și cu diverse alte personaje. Cred că, la momentul respectiv, pe textele de casting erau niște nume fictive. În prima zi, am dat casting pentru un personaj, ca mai apoi să aflu că, de fapt, m-au plăcut atât de tare, încât poveștii existente la momentul ăla i-au mai adăugat un personaj scris pentru mine – Mindora", a mai povestit actrița.

Citește și:

Lora, desființată de Doinița Oancea. Ce a putut spune despre Cătălin Botezatu. "Când mă pălmuia îmi SPĂRGEA buzele"

Invitată în platoul emisiunii Teo Show de la Kanal D, anul trecut, Doinița Oancea a făcut mai multe dezvăluiri despre alte vedete de la noi. 

Cătălin Botezatu, Lora și Octavian Strunilă au fost luați în vizor de actriță.

Întrebată cine este bărbatul celebru din showbizul autohton cu care și-ar dori să aibă o aventură, Doinița Oancea a specificat faptul că ea nu este adepta aventurilor amoroase, fiind o femeie care preferă siguranța unei relații.

Răspunsul ei a venit imediat, bruneta recunoscând faptul că are o slăbiciune pentru designerul Cătălin Botezatu.

Teo: Cu ce bărbat celebru ai vrea o aventură?

Doinița Oancea: Răspund lejer la această întrebare: Nu vreau aventuri, eu vreau o relaţie serioasă. Refuz să înceapă aşa o relaţie. Cătălin Botezatu, fie, e un om tare frumos. Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel