ROBERT TURCESCU, lt-colonel sub acoperire. Mircea Badea, reacție în cazul lui ROBERT TURCESCU

Robert Turcescu a recunoscut că a fost locotenent-colonel sub acoperire. El a făcut această “mărturisire şi spovedanie”, pe blogul său, iar duminică, la B1 TV, în emisiunea Sorinei Matei, a subliniat că acum venit momentul să recunoască.

VEZI ȘI: Cazul Turcescu. Tolontan, ULUIT: Mă derutează lipsa de reacție a...

Mircea Badea l-a caracterizat în termeni duri pe Robert Turcescu după mărturisirea făcută de acesta din urmă.

VEZI ȘI: Mirel Palada, despre Turcescu: CONSECINȚE CATASTROFALE

"Faptul că Robert Turcescu este un porc... am stabilit de foarte mult timp încoace. Este indubitabil: Robert Turcescu este porc. Nimic nou. Acum că porcul face un joc este limpede. Este foarte clar. Ce fel de joc este acesta? Pentru a nu-l amplifica... eu spun să rămânem circumspecți. Repet: în aceste momente se produce un joc. Nu mi-e clar ce fel de joc. Oricum... Robert Turcescu rămâne un porc. În acest moment, niște instituții ale statului de drept au o mare problemă. Indiferent dacă povestea se confirmă sau nu, niște instituțiile ale statului au o foarte mare problemă. De exemplu: Armata, instituția în care românii au încredere. Așa arată sondajele. Armata tace. Este sfioasă. Domnul Mircea Dușa tace și el. Nu prea este momentul să tacă. Indiferent de jocul pe care Robert Turcescu îl face, Armata trebuie să glăsuiască. Repede. Indiferent de oră și de situație", a spus Mircea Badea în pasa dintre emisiunile "Sinteza Zilei" și "În gura presei".

"Robert Turcescu a acționat la ordin. Repet: jocul acesta este foarte bizar. Sunt multe elemente complicate. Vom comenta mâine mai pe larg această mocirlă a prefăcătoriei în care se scaldă niște tărâturi care pretind a fi forme de viață umane. Îmi este foarte scârbă. Mă uit la viermi de foarte mulți ani încoace. Sper să îmi dau seama până luni de mai multe componente ale jocului care se desfășoară în aceste momente", a adăugat Mircea Badea în emisiunea "În gura presei".

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Ciutacu: Turcescu e compromis. Face un joc PERICULOS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel