Oprea, veste bună pentru familia polițistului rănit de șoferul turc

Vicepremierul Gabriel Oprea a anunțat, joi, că Ministerul de Interne are un avion pregătit și fondurile necesare pentru a-l sprijini pe polițistul Gheorghe Ionescu, accidentat pe 2 august de un om de afaceri turc.

"Am venit la Spitalul de Urgență împreună cu doctorul Arafat să vedem cum se simte agentul-șef Gheorghe Ionescu. Este tratat foarte bine aici la Spitalul de Urgență și vreau să mulțumesc colectivului medical pentru modul cum este tratat colegul nostru. (...) În cazul care familia, medicii hotărăsc să fie tratat în străinătate, Ministerul de Interne este pregătit - are avionul pregătit, are fondurile necesare", a declarat Gabriel Oprea, la Spitalul de Urgență, după ce l-a vizitat pe polițistul rănit grav de omul de afaceri turc.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din MAI, Raed Arafat, a precizat că pacientul va fi transferat într-un spital din Israel doar dacă starea sa o va permite și dacă personalul medical care îl trimite, care îl primește și care îl transportă va fi de acord cu asta.

Întrebat despre costurile pe care le-ar presupune internarea lui Gheorghe Ionescu într-un spital din Israel, Raed Arafat a explicat că ar fi vorba de sume cuprinse între 1.000 și 2.000 de euro pe zi, plus costurile eventualelor intervenții care ar putea fi necesare pe parcurs.

Citește și: Sondaj: Problemă delicată în cazul planorului dispărut! Ce spune Arafat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel