Oferte de Crăciun pe Valea Prahovei - de la 260 lei, pentru patru nopţi de cazare

Hotelierii din staţiunile de pe Valea Prahovei au pregătit de Crăciun oferte care pornesc de la 260 de lei de persoană pentru patru nopţi de cazare la o pensiune din Sinaia şi ajung la 1.430 de lei la un hotel de patru stele din staţiune. De Revelion, preţurile sunt de două sau de trei ori mai mari.

La Sinaia, una dintre cele mai căutate staţiuni româneşti pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă, preţul unei vacanţe de Crăciun la un hotel de patru stele porneşte de la 1.380 de lei pentru trei nopţi de cazare în cameră dublă cu cină festivă pentru două persoane în seara de Crăciun şi ajunge până la 3.000 de lei pentru cinci nopţi de cazare într-un apartament.

Pachetele turistice includ cazare, mic dejun în sistem bufet suedez şi cina festivă de Crăciun, care este calculată la 250 de lei de persoană. Turiştii pot însă renunţa la cina festivă, banii fiind scăzuţi din preţul pachetului turistic. Hotelul a pregătit colinde şi cadouri pentru seara de Ajun, spectacol de muzică populară, iar familiile cu copii îi pot lăsa pe cei mici, de Crăciun, într-un spaţiu de joacă special amenajat unde pot servi masa, având un meniu adaptat lor, totul pentru 100 de lei. De asemenea, turiştii au acces la jacuzzi, piscină, saună uscată sau umedă şi la sala de fitness.

Tot la Sinaia, un alt hotel de patru stele are o ofertă de Crăciun de 1.430 de lei pentru o cameră dublă, fiind incluse patru nopţi de cazare, mic dejun în sistem bufet suedez, dejun festiv de Crăciun, program artistic, cină în seara de 26 decembrie cu program artistic.

Cei cu un buget mai mic pot alege hotelurile de două sau trei stele, unde preţurile scad considerabil. Astfel, la un hotel de trei stele din Sinaia un pachet turistic cu trei nopţi de cazare cu mic dejun şi cină festivă de Crăciun costă 375 de lei de persoană, iar cei care vor să petreacă patru nopţi vor plăti 500 de lei de persoană. Gazdele vor pregăti pentru cina de Crăciun gustare tradiţională cu slănină, jumări, tobă, dar şi sarmale cu mămăligă şi pomana porcului. Ca desert se va servi cozonac, iar vinul ales pentru oaspeţi este românesc.

La un alt hotel de trei stele camera dublă pentru patru nopţi costă 1.040 de lei, oaspeţii primind şi mic dejun, dejun festiv de Crăciun şi cina în sistem bufet în 26 decembrie, cu program artistic.

La fel ca şi anii trecuţi, şi anul acesta cele mai ieftine şi cele mai căutate sunt vilele şi pensiunile. La Sinaia, acestea pot fi închiriate de grupuri de persoane, sau în acelaşi regim ca hoteluri. Vilele care pot fi închiriate în întregime şi care au de obicei între 10 şi 20 de locuri de cazare au fost în mare parte închiriate de grupuri de turişti care de mai mulţi ani obişnuiesc să facă acest lucru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel