Mircea Badea: Ce urmează pentru Iohannis după scandalul averii

Mircea Badea a comentat, luni, informațiile apărute în presă, conform cărora președintele Klaus Iohannis nu și-ar fi declarat toți banii obținuți din chirii. Prezentatorul emisiunii ”În gura presei” opinează că șeful statului ar putea fi întrebat despre această speță de către inspectorii ANAF, însă doar dacă ”Securitatea” va permite asta.

Vezi aici detalii: Klaus Iohannis, acuzat că nu și-a declarat toți banii din chirii

”SI LUI KLAUS II PLACE MORMANUL NEDECLARAT?!?!

Vaaaai, ce sa vezi?! Se trezira americanii de la Rise Project sa-i numere chiriile lui Klaus Werner, neamtul izbavitor. Nasol! Lor le-a dat calculul cu diferente nedeclarate. Poate au fost pur si simplu descentrati, debusolati, demantelati de rochiile ravisante al Primei Doamne si nu s-au mai concentrat ca lumea la cifre. Sau poate domnul neamt a facut o manevra aroganta si melteneasca de tip "Ghinion!" 

(...) Eu insa va spun un lucru clar, de necontestat: Nici manelistii nici domnul Werner nu si-au declarat la Fisc sumele castigate si, ca atare, n-au platit impozite. Manelistii din dedicatii, dom' Profesor din meditatii. Daca ii lasa Securitatea pe astia de la ANAF, poate il intreaba totusi pe domnul Klaus despre speta asta, in lumina maretei campanii declansate cu mult zgomot si efect artistic. Sau poate nu!”, a comentat Mircea Badea pe blogul său.

Citește și: Klaus Iohannis, reacție la scandalul averii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel