Marioara Zăvoranu, în stare gravă: Dacă se externează nu mai apucă Paștele!

Marioara Zăvoranu este internată în spital din cauza problemelor renale pe care le are de mai bine de două luni, ea trecând și printr-o serie de complicații și intervenții chirurgicale care i-au salvat, in extremis, viața.

"Starea ei medicală este una foarte gravă", a spus unul dintre medicii care se îngrijesc de Marioara Zăvoranu, scrie spynews.ro. Așa că, în ciuda faptului că dorea să se externeze pe proprie semnătură, mama Oanei Zăvoranu a renunțat, într-un final, la această adevărată aventură. Motivele, spun sursele noastre, sunt legate de o recomandare a medicului care a speriat-o extrem de tare pe femeia de afaceri. Mai exact, medicul cu pricina i-a spus că este în pericol de moarte și că, dacă se externează, șansele ei de a-și mai reveni vreodată sunt nule ba chiar mai mult, nu va mai apuca nici noaptea de Paște.

CITEȘTE ȘI: Oana Zăvoranu, fără chiloți la televizor - FOTO

"S-a speriat foarte tare când i-a spus medicul că, dacă se externează, nu apucă Paștele. Ea trebuie să urmeze un tratament foarte strict și trebuie supravegheată tot timpul. Chiar dacă nu își mai poate conduce afacerile așa cum dorește, singura ei șansă este să aibă răbdare ca tratamentul să fie dus la capăt", ne-a mai spus sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel