Kim Kardashian este agent secret! Ce spune o organizație iraniană

Cu toții am văzut-o pe Kim Kardashian în multe ipostaze, majoritatea dintre ele fiind deosebit de provocatoare, de la ținutele sale extrem de sumare și mulate, până la nuditate.

V-ați imagina însă că vedeta de televiziune ar fi agent secret? Oficialii iranieni cred cu certitudine că da!

Corpul de Gardă Revoluționar Iranian, o agenție de control polițienesc al culturii iraniene și însărcinată cu supravegherea influenței pe care o au alte state, este foarte îngrijorată de popularitatea lui Kim Kardashian, potrivit VanityFair.com.

Conform declarațiilor unui purtător de cuvânt al Unității de Crimă Organizată în Cyberspațiu, Kim Kardashian este acuzată că lucrează sub acoperire pentru Instagram pentru a le corupe pe tinerele femei. Acuzația se referă la faptul că diva încearcă să le convingă pe femei că este bine să îți faci nuditatea publică pe Internet și că promovează un stil de viață care contravine legilor islamice.

De altfel, bunicii din partea tatălui au emigrat în Statele Unite din Armenia, care este unul dintre statele vecine ale Iranului. Din acest motiv, se consideră cu atât mai îndreptățiți să o țină sub supraveghere. La o emisinue de știri din Iran, Kim Kardashian a fost acuzată că ar fi plătită de compania Instagram pentru a publica imagini indecente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel