Gabriela Firea: Nicolae Robu, ipocrit. Alocațiile, o nouă temă folosită în scop politic

Purtătoare de cuvânt a PSD, Gabriela Firea, a reacționat la declarațiile primarului Timișoarei, Nicolae Robu, cu privire la alocațiile copiilor. 

"PNL a inventat o nouă temă prin care să atace guvernarea Ponta, iar acum și-a instruit toți membrii cu funcții importante să vorbească despre alocațiile copiilor. Deși cer dublarea alocațiilor, liberalii demonstrează în fiecare zi că folosesc această temă strict în scop politic și nu au niciun interes real față de ea", a declarat purtătoarea de cuvânt a PSD, Gabriela Firea.

Senatoarea PSD a adăugat că: "Personajul zilei este primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care a declarat în cadrul unei conferințe de presă că cere guvernului dublarea alocațiilor pentru copii, pentru ca mai apoi să recunoască faptul că habar nu are cât este valoarea unei alocații".

Primarul Timișoarei, ipocrit. Zeci de copii bolnavi aruncați în stradă de un interlop

"Ipocrizia primarului Timișoarei este cu atât mai mare cu cât și-a exprimat îngrijorarea față de sănătatea copiilor, în condițiile în care în 2013 a permis unui clan interlop să arunce în stradă zeci de copii bolnavi de plămâni internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Louis Turcanu. Guvernul a luat deja măsuri în acest sens și a dublat alocațiile pentru 500.000 de copii proveniți din familii nevoiașe. În loc să se folosească în mod politicianist de astfel de teme cu adevărat sensibile, liberalii ar face mai bine să colaboreze cu noi pentru ca noul Cod Fiscal să intre cât mai repede în vigoare și astfel, prin creștere economică, să avem suficient de mulți bani la buget pentru ca alocațiile copiilor să ajungă la un nivel satisfăcător", a conchis purtătoarea de cuvânt a PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel