Elton John și David Furnish s-au căsătorit oficial

Sir Elton John s-a căsătorit, duminică, cu partenerul său de mulţi ani David Furnish, într-o ceremonie organizată la reşedinţa sa din Windsor, în apropiere de Londra, la nouă ani după ce aceştia au încheiat o uniune civilă.

"Partea legală s-a făcut. Urmează ceremonia", a scris starul pop pe contul său de pe platforma online Instagram, sub o fotografie a cuplului zâmbitor. Ambii purtau costume bleumarin, cu cămăşi desfăcute, roz cu guler alb în cazul lui David Furnish, şi bleumarin pentru Elton John.

În fotografie, Elton John, care a anunţat că va "împărtăşi momente speciale din timpul căsătoriei" pe reţeaua socială, este aşezat lâgă un birou, alături de partenerul său, cu un stilou în mână şi un document în faţă. Cântăreţul are o verighetă la mâna stângă.

Elton John şi David Furnish au doi copii, Zachary, în vârstă de patru ani, şi Elijah, în vârstă de doi ani, ambii născuţi de mame surogat.

Citește și: Elton John, la un pas de moarte din cauza unei crize de apendicită

Elton John, în vârstă de 67 de ani, un activist pentru drepturile homosexualilor, profita de noua prevedere legislativpă care a legalizat căsătoriile gay în Marea Britanie, intrată în vigoare în martie. În Anglia şi Ţara Galilor, cuplurile care au încheiat deja o uniune civilă au fost nevoite să aştepte până pe 10 decembrie pentru a transforma relaţia într-un mariaj.

David Furnish, în vârstă de 52 de ani, este producăor şi regizor de documentare.

Cuplul John - Furnish, care îşi împarte timpul între Marea Britanie, Statele Unite şi sudul Franţei, a fost unul dintre primele din Marea Britanie care a obţinut o uniune civilă, în faţa a 650 de invitaţi, pe 21 decembrie 2005, ziua în care legea intrase în vigoare.

Elton John s-a declarat bisexual în 1976, la începutul carierei sale, într-o perioadă în care astfel de recunoaşteri ale orientării sexuale erau rare. În 1984, cântăreţul s-a căsătorit cu o femeie, dar a divorţat patru ani mai târziu. Ulterior şi-a recunoscut homosexualitatea şi a devenit un apărător al drepturilor homosexualilor şi un luptător contra SIDA.

Într-o carieră de aproape cinci decenii, Elton John a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii în anii '70, cu şapte albume consecutive No. 1 în Statele Unite şi şase single-uri No. 1. Succesul său a avut un impact puternic în muzica pop şi a condus la creşterea popularităţii pianului în rock'n'roll.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel