Cântăreț celebru, la un pas de moarte

Un cântăreț cunoscut publicului larg a căzut luni, 31 octombrie 2016, de la 4 metri înălţime. Solistul a rămas fără suflare pentru câteva clipe, pe caldarâm.

Cunoscut ca solist de muzică folk, dar și de muzică ușoară, Cristian Văduva a fost la un pas de moarte. Familia artistului a anunțat prietenii că artistul a căzut de la 4 metri înălțime, izbindu-se cu capul de beton și rămânând pentru câteva momente fără suflare.

”Astăzi,  luni (31.10.2016), ora 13:00 , tatăl meu fiind singur acasă a căzut de la înălţimea de 4 metri pe spate, pe o placă de beton, de care s-a lovit şi cu capul. A rămas o vreme acolo, fără aer, dar în cele din urma a reuşit să se întoarcă cu faţa în jos şi să strige după ajutor. A fost transportat la spitalul din Lugoj, apoi la Timişoara. Rugaţi-vă pentru tata! Cristiana şi Liliana Vaduva”, este mesajul transmis de familia artistului pe Facebook.

De asemenea, fata artistului a declarat pe pagina sa de Facebook că va reveni cu detalii referitoare la starea artistului.

În momentul de față, se pare că artistul se simte bine, având câtevacoaste zdrobite şi o fisură craniană” potrivit rodiagnusdei.wordpress.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel