Rămășițele unei gravide și ale fiicei de doi ani, găsite la 23 de ani de la dispariție

Imagine de Comfreak de la Pixabay
Imagine de Comfreak de la Pixabay

Mașina unei gravide care a dispărut în urmă cu 23 de ani, alături de fiică, a fost descoperită la aproximativ doi metri sub apă, cu rămășițe umane în interior. 

În această săptămână, în Arkansas, a fost găsită mașina unei femei care a dispărut cu fiica sa în urmă cu 23 de ani. În interiorul autoturismului au fost descoperite, de asemenea, rămășițe umane despre care se crede că aparțin celor două. 

Adventures With Purpose, o asociație nonprofit care și-a propus să rezolve cazurile neînchise din țară, a găsit mașina Samanthei Jean Hopper la o adâncime de circa doi metri sub apă, arată un comunicat al Oficiului Șerifului Pope County.

Samantha Jean Hopper a fost dată dispărută pe 11 septembrie 1998, alături de fiica ei în vârstă de doi ani. La acea vreme, Samantha era însărcinată în nouă luni, potrivit celor spuse de fiica sa cea mare. 

Rămășițele umane găsite în interiorul autoturismului vor fi trimise la un laborator pentru testare ADN. 

Descoperirea este o „ușurare”, a mai spus cealaltă fiică a Samanthei, potrivit NBC News

VEZI ȘI: Cadavrul unei minore dispărute în urmă cu 15 ani din Neamț, găsit îngropat în curtea tatălui acesteia

Cadavrul unei fete care a dispărut în urmă cu 15 ani, alături de mama ei, a fost găsit îngropat în curtea locuinței tatălui ei. Bărbatul a fost reținut.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, „la data de 19 ianuarie 2021, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ s-a înregistrat dosar penal ca urmare a unei sesizări vizând dispariţia in anul 2006 a doua victime, mama și fiica minoră, existând posibilitatea ca persoanele dispărute să fi fost la acel moment victimele unei infracţiuni de omor.”

La finele lunii octombrie a.c. s-a făcut o percheziţie domiciliară la o locuinţă din oraşul Târgu Neamţ, ocazie cu care au fost identificate rămăşiţele unui cadavru uman, posibil al unei persoanei minore, ce erau îngropate în curtea casei.

Proprietarul locuinţei este tatăl uneia din victimele date dispărute în anul 2006, astfel că bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost sesizat Tribunalul Neamţ cu propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând de miercuri, pentru omor calificat, precizează Mediafax. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel