Halep - Cibulkova, confruntare la Wuhan

Jucătoarea slovacă de tenis Dominika Cibulkova a învins-o pe românca Monica Niculescu în două seturi, cu 6-4, 6-3, luni, în prima rundă a turneului WTA de la Wuhan (China), dotat cu premii totale de 2.746.000 dolari. 

Cibulkova (29 ani, 31 WTA) a avut nevoie de o oră şi jumătate pentru a obţine victoria în faţa Monicăi (30 ani, 82 WTA), venită din postura de lucky loser. Iniţial, Cibulkova trebuia să joace cu compatrioata sa Magdalena Rybarikova, dar aceasta a fost nevoită să se retragă din cauza unor probleme medicale. 

Niculescu a condus cu 4-1 în primul set

Niculescu a început foarte bine meciul şi a condus cu 4-1 în primul set, dar apoi Cibulkova a reuşit cinci ghemuri la rând, câştigând primul set cu 6-4. În actul secund, Cibulkova s-a desprins la 4-1, Niculescu a lăsat impresia că poate reveni şi a servit pentru 4-4, dar adversara sa a făcut un nou break şi a încheiat setul cu 6-3. Niculescu nu a salvat niciuna din cele şase mingi de break create de Cibulkova. Cibulkova câştigase şi prima ei confruntare cu Niculescu, în 2008, 6-4, 6-3 în primul tur la Los Angeles. Niculescu va primi pentru participare un cec de 7.585 dolari şi 21 de puncte WTA. 

Halep, principala favorită

Cibulkova o va întâlni în turul al doilea la Wuhan pe Simona Halep, principala favorită. Românca este condusă de Cibulkova cu 4-2 la partidele directe, ultimul meci încheindu-se cu victoria slovacei, în 2016, la Turneul Campioanelor, cu 6-3, 7-6 (5). Tot luni, Monica Niculescu şi americanca Vania King vor juca în primul tur la dublu cu perechea Aleksandra Krunic (Serbia)/Katerina Siniakova (Cehia). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel