Gafă virală la CM 2022. A ”comis-o” în direct / ”O greșeală delicioasă” - Video

Gafă virală la CM 2022. A ”comis-o” în direct / ”O greșeală delicioasă” - Video
Gafă virală la CM 2022. A ”comis-o” în direct / ”O greșeală delicioasă” - Video

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial 2022 din Qatar, după ce a învins Coreea de Sud, scor 4-1. Pentru un loc în semifinalele competiției, sud-americanii se vor duela cu naționala Croației.

În cadrul unei emisiuni, în direct, de la postul britanic ITV s-a făcut avancronica partidei. Printre invitați, pe lângă Graeme Souness și Roy Keane, a fost prezentă și Eniola Aluko, fostă jucătoare în naționala de fotbal feminin a Angliei.

Aluko l-a lăudat pe Richarlison, care a și marcat un gol pentru Brazilia în poarta Coreei de Sud. Fosta fotbalistă a comis însă și o gafă de zilem mari, ironizată pe rețelele de socializare.

”E cel mai bun marcator al Braziliei în ultimii doi ani. Are 19 goluri în 40 de apariții, dacă facem calculele, un gol pe meci. Mai mult sau mai puțin”, a spus Aluko. Datorită reușitei din partida contra Coreei de Sud, Richarlison a strâns 20 de goluri în 41 de selecții la naționala Braziliei.

Clipul cu gafa fostei jucătoare au fost vizualizate de aproximativ 3 milioane de internauți, iar mii de persoane au comentat pe rețelele sociale.

VIDEO

Mulți internauți au ironizat-o pe Aluko: ”Nu cred că a fost olimpică la matematică”, ”O greșeală delicioasă”, ”A cam lipsit la orele de matematică”, ”Am înțeles ce a vrut să spună, dar e foarte amuzant” au fost câteva dintre comentarii.

Vezi și - Samuel Eto'o a lovit un youtuber la CM 2022: Mi-a distrus camera şi microfonul - Video

Un videoclip care îl arată pe fostul mare atacant Samuel Eto'o, actualul preşedinte al Federaţiei cameruneze de fotbal (FECAFOOT), lovind cu genunchiul în faţă un youtuber algerian a devenit viral marţi pe reţelele de socializare, transmite AFP. 

Imaginile arată cum Samuel Eto'o loveşte în faţă un cameraman, care a căzut pe spate. Bărbatul agresat a fost identificat drept Sadouni SM, care are 66.000 de abonaţi pe YouTube.

Eto'o era înconjurat de mai multe persoane, care nu au reuşit să-l reţină. Scena s-a petrecut pe stadionul 974, imediat după meciul Brazilia - Coreea de Sud (4-1), disputat luni seara în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar.

În videoclip se pot vedea şi suporteri brazilieni în tricouri galbene. La începutul acestui videoclip de 57 de secunde, Eto'o, în şapcă albastră, dă selfie-uri fanilor înainte ca youtuberul să-i adreseze o întrebare care nu poate fi înţeleasă. În schimb, se aude clar cum youtuberul pronunţă 'Gassama! Gasama!'

Cameramanul vorbea de arbitrul gambian Bakary Gassama, care a oficiat la meciul Algeria - Camerun (1-2 după prelungiri) din returul barajului de calificare la CM 2022.

În urma acestui rezultat, 'leii neîmblânziţi' au obţinut biletele pentru turneul final din Qatar în dauna 'vulpilor deşertului'. După eliminare, numeroşi algerieni l-au suspectat pe arbitru că a fost cumpărat.

'Am făcut asta pentru Algeria', a explicat marţi Sadouni SM într-un videoclip.

'Sunt la secţia de poliţie pentru anchetă. Trebuie să distribuiţi acest videoclip, fiindcă Eto'o este o personalitate, mă tem că vor muşamaliza dosarul, dar am încredere în poliţia din Qatar', a continuat youtuberul în acest videoclip. Eto'o 'mi-a distrus camera şi microfonul, m-a lovit aici (în bărbie - n. r.)', a povestit el.

Un responsabil al FECAFOOT a indicat marţi dimineaţă pentru AFP că acest for nu doreşte să reacţioneze. Samuel Eto'o este de asemenea ambasador al comitetului de organizare al Mondialului din Qatar. Vezi video aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel