Directorul Transelectrica a luat bacul după ce a terminat facultatea

Noul director de la Transelectrica, Andrei Benghea-Mălăieș, a reușit o performanță ciudată și nefirească, CV-ul său publicat pe site-ul instituției arătând că a obținut diploma de bacalaureat după ce a terminat facultatea, scrie antena3.ro.

Andrei Benghea Mălăieș, după cum reiese din CV-ul său, a luat mai întâi licența, iar mai apoi bacul. Mai mult, se pare că el însuși s-a votat în funcția de director, deși, prin lege, era obligat să se abțină de la vot. Noul director temporar nu vine din partea ministerului Economiei, care deține 58% din companie, ci din partea Fondului Proprietatea, care are o participație de numai 14%.

Echipele de conducere de la Transelectrica s-au schimbat anul acesta aproape la fel de des precum antrenorii echipelor de fotbal în Liga 1. Până acum au fost patru la număr, iar ultima este cea a lui Andrei Benghea-Mălăieș, numit director provizoriu în urmă cu trei săptămâni. Compania Transelectrica are o cifră de afaceri de un miliard de euro.

Potrivit Antena3, prima acțiune a proaspătului director de companie a fost de a-și mări salariu la peste 18.000 de lei. Sursa citată a încercat contactarea lui Andrei Benghea-Mălăieș, dar directorul Transelectrica a refuzat să comenteze informațiile de pe site.

[caption id="attachment_249869" align="alignnone" width="449"] Foto: antena3.ro[/caption]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel