EXCLUSIV  Ștefănescu: Zgonea probabil s-a milogit. A devenit atât de ridicol încât dă o stare de acreală

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, vocal în ceea ce-l privește pe Valeriu Zgonea, a vorbit pentru dcnews.ro despre demersurile partidului pentru a-l da jos din funcția de președinte al Camerei Deputaților pe Valeriu Zgonea, dar și despre întâlnirea acestuia cu ambasadorul SUA la București, Hans Klemm.

"Lucrurile continuă, săptămâna viitoare probabil că va intra în plen această chestiune cu modificarea unei virgule în Regulamentul Camerei. Lucrurile merg înainte, Valeriu Zgonea nu mai reprezintă PSD, grupul parlamentar PSD, care l-a propus, conform regulamentului i-a retras sprijinul politic și l-a exclus, până la urmă va fi schimbat", a spus Codrin Ștefănescu, pentru dcnews.ro. Secretarul general adjunct al PSD a adăugat că "Nu există o cedare a PSD-ului cu privire la Valeriu Zgonea. Lucrurile sunt lămurite și sunt clare. Acum faptul că ambasadorul american a făcut o conferință de presă politicoasă legată de legi și acțiunile Camerei Deputaților, a și spus ambasadorul american că face acea conferință de presă cu Valeriu Zgonea că e președintele Camerei, e încă președintele Camerei".

"Zgonea probabil că s-a milogit"

Codrin Ștefănescu a subliniat, însă, că "Zgonea, care era foarte apropiat de Ambasada SUA la București și foarte des în vizite acolo, de multe ori în vizite fără a comunica nici măcar în interiorul partidului că are așa de multe vizite pe zona asta, așa cum niciodată nu ne comunica ce vizite face pe la Cotroceni, probabil că s-a milogit, pur și simplu pentru această întâlnire. Zgonea nu face altceva decât să devină și mai ridicol. Atât de ridicol a devenit, încât, pur și simplu, opinia publică în general au o stare de acreală numai când aud de acest personaj, pentru modul în care s-a comportat".

Liderul PSD a subliniat că Valeriu Zgonea ar fi trebuit să se ducă frumos și să-și dea demisia din funcția "pe care partidul i-a dat-o, cu funcția asta nu a venit de acasă, nu i-a dat-o familia lui și neamul lui Mihai Viteazul. Și nici Zorro. I-a oferit-o partidul din care a făcut parte și a fost o mare dezamăgire  pentru noi toți. În rest, lucrurile pe care le folosește el nu au o greutate în ceea ce privește intenția grupului parlamentar de a-l schimba. Punct!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel