Sebastian Ghiță, reacție în urma scandalului din Comisia de afaceri europene

Deputatul Sebastian Ghiță reacționează în urma scandalului care a avut loc, luni, la audierile ministrului Cristian Ghinea în Comisia pentru Afaceri Europene.

"M-am convins astăzi de ceea ce spuneam încă de săptămâna trecută. Ministrul Ghinea e un diletant. Este păcat de ceea ce s-ar putea realiza în România utilizând fondurile europene. În fața întregii comisii a Parlamentului României domnul Ghinea a arătat că nu știe nici cum să grăbească absorbția și nici cum să acopere lunile scurse în acest an în care nu s-a făcut nimic. Am înteles toți clar că din perioada 2014 - 2020 România nu a reușit să obțină nici un ban din fonduri structurale", a declarat Sebastian Ghiță pentru stiripesurse.ro.

Citește și: Scandal la Comisia de afaceri europene. Ministru tehnocrat, acuzat că dezinformează

Deputatul PSD consideră că ministrul Fondurilor Europene "a încercat să inducă în eroare Comisia din Parlament prezentând cifre aferente agriculturii".

"Mi-a părut rău să văd că, în loc să discutăm constructiv, domnul Ghinea a atacat constant membrii comisiei din parlament. Parcă trebuia să fie tehnocrat. Nu politruc. Așa cum văd lucrurile, cu acest ministru vom avea un nou dezastru la absorbția fondurilor europene.", a adăugat Sebastian Ghiță.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel