Răzvan Nicolescu, despre Iulian Iancu: Nu va fi ministrul Energiei. Citiți Wikileaks

Ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, spune că președintele Comisiei de Industrii din Camera Deputaților, social-democratul Iulian Iancu, îl atacă pentru că dorește să-i ia funcția, lucru care însă nu se va întâmpla, unul dintre motive fiind expus în cablogramele Wikileaks.

"Dl Iulian Iancu își dorește de foarte mult timp să fie ministrul Energiei. N-am nicio vină că el nu e ministrul Energiei și că probabil nu va fi ministrul Energiei. Dacă citiți Wikileaks probabil o să și identificați unul dintre motivele pentru care nu cred că va fi ministrul Energiei", a declarat Nicolescu într-o intervenție telefonică în ediția de joi a emisiunii "Jocuri de Putere", de la Realitatea Tv.

Notele diplomatice trimise de la Ambasada SUA la Bucureşti, publicate în presa din România în 2011, arată îngrijorarea produsă de anumite tendinţe de apropiere a unor lideri politici români de Moscova. În aceste cablograme, Iancu este descris de colegul său de partid, Georgian Pop, drept "controlat de Gazprom".

Reacția Andreei Paul la acțiunea în justiție a ministrului Nicolescu

Răzvan Nicolescu a precizat că îl dă în judecată pe Iulian Iancu pentru că l-a făcut "trădător".

"Dumnealui, în 2002-2003, când s-au fixat aceste redevențe era secretar de stat la ministerul Economiei putea să influențeze sistemul și să fie unul mult mai bun pentru România, era secretar de stat când s-a negociat privatizarea Petrom, când s-au semnat contractele cu băieții deștepți era tot secretar de stat la ministerul Economiei, deci e destul de gru să ne înțelegem, mai ales în condițiile în care calomniază, insultă (...) M-a făcut trădător. Nu accept de la nimeni lecții de patriotism", a mai spus Nicolescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel