Klaus Iohannis, apartament de la Michael Schmidt. Ce spune Iohannis despre relația cu Schmidt

Invitat la B1 TV, Klaus Iohannis a vorbit despre relația pe care o are cu șeful Auto Bavaria, Michael Schmidt.

Michael Schmidt i-a pus la dispoziție candidatului la președinția României un apartament pe Bulevardul Primăverii, lucru despre care a vorbit luni.

"Am o relație apropiată cu Schmidt. Am puțini prieteni. E un om de foarte bună calitate. E foarte adevărat că firma lui a pus la dispoziția Sibiului un BMW pe care să-l folosim așa cum dorim noi. A fost un lucru mult speculat. Acum nu mai există nicio mașină BMW in comodat la primărie", a spus Klaus Iohannis. 

Candidatul ACL la prezidențiale a recunoscut că a închiriat apartamentul de la prietenul său, dar a refuzat să precizeze prețul la care închiriază acest apartament.

Întrebat cât costă chiria apartamentului, liderul PNL a mai spus: "Eu am închiriat un apartament care are 60 metri pătrați. Este un apartament cu două camere. Este un apartament pe care îl folosesc până se termină campania. Mi se pare curios să se discute despre acest apartament în campania electorală. Nu vă spun prețul. De ce să vă spun prețul? Nu este normal. E o regulă în această țară că se pot încheia contracte la prețuri pe care le recomandați? Care este prețul minim al unui apartament de 60 metri pătrați?".

Chiar dacă jurnaliștii de la B1 TV au insistat ca Iohannis să spună care este chiria apartamentului din Primăverii, liderul PNL a continuat să precizeze că nu este treaba nimănui acest subiect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel