Ghid de vacanță bizar, lansat de ISIS: Jihad, decapitări, plajă și soare

Organizația extremistă Statul Islamic (cunoscută și ca ISIS sau ISIL) a lansat un ghid online cu ofertele turistice estivale din Califatul islamic.

Dacă ești doritor de o vacanță extremă, ISIS tocmai a publicat o broșură turistică cel puțin bizară, în care prezintă inclusiv bazinul de dimensiuni olimpice din Mosul, Irak, imagini bucolice dintr-o fermă de creștere a oilor sau plaje însorite de la Mediterana.

Este o încercare imposibilă de rebranduire a Statului Islamic ca o destinație de vacanță, scrie Daily Mail, potrivit realitatea.net. Departe de decapitări și crime odioase împotriva homosexualilor, extremiștii le propun turiștilor soare, apă și distracție.

Scene cu pescari relaxați pe marginea râului Tigru sau apicultori islamici făcând borcane de miere sunt cuprinse, de asemenea, în ghidul jihadist.

Doar că, o inspecție mai atentă a "broșurii" dezvăluie realitatea deprimantă a vieții în interiorul Statului Islamic: cei care înoată în piscină riscă pedepse aspre dacă nu au pantaloni scurți și tricouri pe ei, iar femeile au interzis să intre în apă.

Piscinele nu au fost întotodeauna folosite de către ISIS pentru astfel de preocupări estivale nevinovate, mai scrie sursa citată, amintind scenele de la început de an cu "spioni" puși într-o cușcă și scufundați într-o piscină până se îneacă, dar și de masacrul turiștilor de pe o plajă din Tunisia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel