Cazul lui Mircea Băsescu, preluat în presa internațională

Presa internațională a scris, joi, despre cazul lui Mircea Băsescu, după difuzarea înregistrărilor în care fratele președintelui României apare discutând cu Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, despre eliberarea interlopului din închisoare.

Vezi și: ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Tapalagă, Turcescu și Sorina Matei, reacții dure

Iată ce scrie Fox News, joi, citând Associated Press, în articolul intitulat „Președintele român se dezice de ilegalități, după ce fratele său a fost filmat discutând despre posibilă mită”:

Președintele României a negat orice intervenție în sistemul de justiție, după ce au fost publicate întregistrări video în care fratele său apare spunând că Traian Băsescu a știut despre încercările sale de a obține reducerea sentinței unui condamnat.

Președintele Traian Băsescu a negat, joi, că s-ar fi amestecat în justiție și a încercat să se delimiteze de fratele său, Mircea Băsescu.

În înregistrările difuzate de o televiziune din România, Mircea Băsescu apare vorbind cu fiul lui Sandu Anghel, care este închis pentru tentativă de omor. El a părut să recunoască primirea a 250.000 de euro (338.968 dolari) pentru a reduce pedeapsa lui Anghel și a precizat că președintele are cunoștință de acest caz.

Mircea Băsescu, care este audiat, joi, de procurorii anticorupție, a recunoscut autenticitatea înregistrărilor, însă a spus că declarațiile sale au fost scoase din context, negând orice ilegalitate”.

Citește și: Surse: În cazul Mircea Băsescu se va cere arestarea preventivă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel