Antena 3, în loc de Realitatea TV, la Bruxelles? Rareș Bogdan, prima reacție

Prima reacție în urma demersului unor europarlamentari de a înlocui Realitatea TV cu Antena 3 în Parlamentul European, unde sunt două posturi de televiziune românești, Realitatea TV și TVR, vine din partea realizatorului emisiunii "Jocuri de Putere, de la Realitatea TV, Rareș Bogdan. 

"De ce ar dori europesediştii să dea afară Realitatea TV din viaţa lor, să o pedepsească pentru crima de a nu fi cu arma la picior de câte ori cere Guvernul României? Mulţi mă acuză că mi se zbârleşte părul când aud numele lui Victor şi că mă transform în modelul cultural "Gâdea vs. Băsescu". Unii sunt politicieni, de la ei nu prea am așteptări dar mulţi sunt altfel și țin mult tare la ei... Nea Ovidiu, Tata, alții dragi mie", a scris Rareș Bogdan. 

Cristian Preda: PSD, semnături să înlocuiască Realitatea TV cu Antena 3 în Parlamentul European

"În acest episod e vorba de scoaterea postului Realitatea TV din grila Parlamentului European, pedepsirea ei pentru că-i scapă piciorul de la tezele politice emanate cu grijă. Problema nu e Realitatea, desigur, ci faptul că am îndrăznit să am altă opţiune. Să avem altă opțiune!", a scris Rareș Bogdan, într-o scrisoare publicată pe pagina sa de Facebook. 

"Rolul unui jurnalist nu este să laude, ci să spună, sa sesizeze cand Puterea derapează, greşeşte – atunci când o face!", a subliniat realizatorul emisiunii "Jocuri de Putere", de la Realitatea TV.  Jurnalistul se întreabă: "Ce sens are o asemenea iniţiativă? Cine, ce are de câştigat?". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel