Ana-Maria Roman (Antena 3), mărturisire de la DNA

Ana-Maria Roman, reporter pe Justiție la Antena 3, a dezvăluit un mic secret: cu ce se ocupă, uneori, la DNA atunci când nu este în direct.

Chiar dacă petrece ore în șir în față la DNA, Ana-Maria Roman are mereu un look de invidiat. Despre acest lucru, jurnalista a vorbit într-un interviu pe care l-a acordat recent.

"Am și zile rele în care nu apuc sa ma coafez, să mă machiez și ma sună apropiații, care mă văd la televizor, să mă întrebe dacă sunt bine. E destul de greu să ajungi la 9 la live ca scoasă din cutie. De obicei, prima transmisie o prind nemachiată. Acasă apuc să îmi aleg hainele și poate să îmi aranjez părul și atât. Restul le fac la DNA", a spus Ana-Maria Roman.

Întrebată care sunt piesele sale vestimentare preferate, jurnalista a zis: "Am o rochiță neagră, până la genunchi, primită de la mama. O ador și am purtat-o de multe ori în viață. N-aș da-o pentru nimic în lume. În rest am piese preferate, așa cum are orice femeie (perechea de sandale aurii, sacoul cu paiete...) Uite, de exemplu acum mi-am cumpărat de la Muzeul Țăranului o fotă care arată foarte bine și are deja loc de cinste la mine in dulap", scrie Tatianaștefan.ro.

VEZI ȘI: Traian Băsescu, la Parchetul General. Un SPP-ist a îmbrâncit-o pe jurnalista Antena 3 Ana Maria Roman- VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel