EXCLUSIV  USR îl atacă pe Iohannis cu teoria conspirației de pe Netflix. Soroșiștii își inventează dușmanul

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

”The Family” este o serie limitată. În episodul patru ”Dictatori, criminali și hoți” apare și România. Este o producție Netflix, ce se încadrează în teoria conspirației, după cum este și descrierea. Andrei Caramitru, din USR, consideră că informațiile din documentar distrug PNL și candidatura lui Klaus Iohannis și chiar își roagă fanii să-l urmărească pentru că e ”înfricoșător”. 

Vezi și:  Imagini cu Iohannis la referendum într-un documentar al soroșiștilor. Mircea Badea, reacție la postarea lui Andrei Caramitru

În realitate, e un documentar artistic, o nouă teorie conspiraționistă care pleacă de la micul dejun cu rugăciune. Partea legată de România e ridicolă. Ben Oni Ardelean, unul din sutele de parlamentari ai României, apare în ”The Family” că face mari jocuri legate de micul dejun cu rugăciune și că l-a convins pe Klaus Iohannis să susțină referendumul pentru familie. Este o minciună, după cum știm toți cei care trăim în România. Referendumul pentru familie a fost sprijinit de Liviu Dragnea, care nici nu apare în documentar. Era atacat de hashtag și de Klaus Iohannis. E un colaj de fapte care, pentru un privitor neavizat, par a fi dovezi, pentru noi, sunt imagini fără legătură cu realitatea românească, imagini dintr-un colaj cărora le dă o semnificație autorul documentarului, ca să-și susțină teza. Ca să dea credibilitate, îl filmează pe Ben Oni Ardelean în Parlament, mai filmează un miting al Noii Drepte cu aproximativ 100 de persoane și minute în șir în care se plâng cei de la MozaiQ că vor fi luați pe sus de populație, că se revarsă ura, că le e frică, etc. De asemenea, apare Klaus Iohannis care a votat la referendumul pentru familie. Cu toții știm că președintele a votat înainte să se închidă urnele la referendumul pentru familie și nu a făcut declarații. A votat singur, fără a spune cum se poziționează. Partea din miniserie care vizează România este ca și cum ai lua bucăți de cuvinte dintr-un ziar și ai scrie o poveste. 

USR îl atacă pe Klaus Iohannis cu această secvență din seria limitată, într-o Românie care cunoaște faptele și are în față o distorsionare a lor. 

Soroșiștii își inventează dușmanul

E teoria axelor. Pe de-o parte oamenii viitorului, modernii sunt acuzați că sunt soroșiștii, fără Dumnezeu. De cealaltă parte, soroșiștilor le trebuie inamic, adversar și este reprezentat în frăția, bigoții, cei care se roagă. Ambele tabere se folosesc una de existența celeilalte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel