Trăsura Prințesei Beatrice, zguduită la Royal Ascot de un cal nărăvaș

Sursă foto: Facebook (HRH Princess Beatrice Of York)
Sursă foto: Facebook (HRH Princess Beatrice Of York)

Un cal nărăvaș a zguduit caleașca Prințesei Beatrice la evenimentul Royal Ascot. 

Un cal înhămat, care trăgea caleașca prințesei Beatrice și-a pierdut controlul și s-a speriat astăzi la Royal Ascot. Animalul s-a zbătut în timp ce Beatrice, alături de soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, se aflau în trăsură. Un expert în cabaline prezent la fața locului a calmat calul problematic. 

Oaspeții evenimentului și-au dezgolit creștetele și și-au dat jos pălăriile în timp ce coloana regală a sosit la imnul național. Beatrice și Edoardo făceau cu mâna mulțimii, urmând prima trăsură a procesiunii în care se afla Ducele de Kent.

Ducii de Cambridge au deschis evenimentul

Aceștia și-au făcut apariția la o zi după ce Ducii de Cambridge, William și Kate, au deschis evenimentul. Ducesa de Cambridge a arătat elegantă, într-o rochie cu buline, în timp ce conducea procesiunea regală alături de Ducele de Cambridge, în Berkshire. 

Cuplul radiant nu a mai participat la Royal Ascot din 2019 și a făcut cu mâna susținătorilor, în timp ce mulțimile din ringul de paradă i-au primit. Kate, în vârstă de 40 de ani, s-a arătat de-a dreptul încântată când a ales un câștigător al Royal Ascot, pe numele său, Perfect Power, un cal splendid. 

Regina nu participă la Royal Ascot pentru prima dată de la încoronarea sa

Regina a participat la Royal Ascot, monarhul fiind pregătit să-și încurajeze caii preferați de acasă.

Decizia de ultim moment vine după ce Prințul Charles și Camilla au intervenit ieri în locul reginei, lăsând un spațiu liber în trăsura lor în timpul procesiunii regale tradiționale, ca gest simbolic pentru prezența Reginei.

Verișoarele Reginei Elisabeta, închise în azil și declarate moarte

Fiecare familie are secretele ei, iar în cazul Familiei Regale britanice nu se face excepție. Născute în 1919 și respectiv 1926, Nerissa și Katherine Bowes-Lyon au fost două dintre fiicele lui John Herbert Bowes-Lyon și ale soției sale Fenella. John era fratele Reginei-mamă Elisabeta, mama actualei Regine, așa că Nerissa și Katherine sunt verșoare primare ale Reginei. Din păcate, ele nu au putut niciodată să facă parte din familia regală.

În terminologia medicală de la începutul anilor 1940, surorile au fost diagnosticate ca ”imbecile” și nu au învățat niciodată să vorbească. În 1941, ei au fost admise la Instituția Royal Earlswood pentru Deficiențe Mintale, acum închis, și, se presupune că, au fost tratate de familia lor ca și cum nu ar fi existat niciodată.

Harry și Meghan primesc ultima șansă

Meghan Markle și Prințul Harry se află în fața ultimei șanse cu Familia Regală și ar putea fi excluși complet dacă vor dezvălui momente private ale Jubileului, a susținut un expert. Autorul Duncan Larcombe spune că cei doi duci de Sussex au vizitat Marea Britanie pentru a ”repara relațiile”, dar au dat peste un ”zid” față de câțiva membri ai familiei regale.

Cuplul s-a bucurat de întâlniri cu regina, Charles și Camilla în timpul șederii lor la Frogmore Cottage pentru Jubileu. 

Cu toate acestea, s-a lăsat de înțeles că Majestatea Sa a interzis unui fotograf privat să facă fotografii în timp ce a întâlnit-o pe micuța Lilibet, totul din cauza temerilor că fotografiile ar fi distribuite rețelelor de televiziune din SUA. Se crede că ducii de Sussex s-au întâlnit doar o dată cu William și Kate, la slijba publică de mulțumire de la St. Paul's. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel