Traian Berbeceanu, scrisoare cu mesaj puternic, din arest

berbeceanu dc2
berbeceanu dc2

Fostul comisar-șef al Biroului de Combatere a Crimei Organizate Alba Iulia, Traian Berbeceanu, spune într-o scrisoare redactată din arest că nu este interesat de sentința unui dosar "fabricat". Polițistul își dorește ca băiatul său, Bogdan, să plece din țara care i-a arestat tatăl nevinovat și unde familia îi este "hărțuită și umilită" în fiecare zi.

Epistola lui Traian Berbeceanu, scrisă duminică, din arest preventiv, a fost prezentată în ediția de luni a emisiunii "100 de minute", difuzată de Antena 3.

Cine conduce România?

Cine conduce această ţară în care un ofiţer superior al Poliţiei Române este reţinut şi arestat nevinovat?... această ţară în care familia îmi este umilită şi hărţuită zi de zi?... această ţară în care o echipă de elită a Poliţiei Române este "pusă la zid" pentru singurul motiv că au servit cu abnegaţie şi sacrificii deosebite, o societate aproape inertă? 

Stau după gratii în baza unui dosar "fabricat", în baza unor vinovăţii inventate! 

Sunt luat de lângă familia mea minunată, pentru simplul fapt că nu am acceptat să tac, că nu am vrut să fiu "unul de-al lor"!

Sunt ţinut departe de echipa mea de profesionişti desăvârşiţi, pentru vina de a fi uniţi, puternici, neînduplecaţi... pentru că avem notorietate şi autoritate!

În România zilelor noastre, NOTORIETATEA şi AUTORITATEA au fost transformate din virtuţi, în temeiuri de arestare!

Nu mă mai interesează nicio sentinţă, în aceste momente cumplite!... singurul VERDICT care mă poate afecta este acela dat de oamenii pe care i-am servit 20 de ani, de colegii şi familia mea, de societatea civilă... iar dacă aceştia au hotărât să mă condamne mă supun necondiţionat, mă resemnez... dar atunci când scap de aici îmi izgonesc copilul într-o ţară normală! Măcar el să trăiască liniştit!

Iar dacă cei care contează pentru mine au încredere şi mă susţin, indiferent de riscuri şi greutăţi mă voi lupta până la capăt.

Din Arestul IPJ Alba, vă salut cu drag!

03.11.2013 cms.şef Traian Berbeceanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel