Scandal la audierea lui Stelian Ion. Laura Vicol cere explicaţii despre SIIJ, Diana Şoşoacă intervine

Audierea lui Stelian Ion pentru funcţia de ministru al Justiţiei s-a transformat în scandal, după ce deputaţii PSD au fost opriţi de la a pune întrebări. 

Se reproşează, în timpul şedinţei, că programul de guvernare al alianţei a fost oferit deputaţilor şi senatorilor abia cu câteva minute înainte de audieri, astfel că nu se pot pune întrebări corecte la aceste audieri. 

"Aţi vorbit de un singur caz de procuror anchetat de DNA: Vă spun eu că nu sunteţi informat. Sunt 7 doar la Ploieşti. Cine va proteja drepturile oamenilor împotriva acestor procurori, dacă dvs consideraţi că SIIJ este inutil? La SIIJ sunt 7 procurori în loc de 15. În loc să întăriţi SIIJ-ul, ce faceţi?", a declarat Laura Vicol. 

"Doamna deputat, felicitări, v-aţi prezentat deja obiectivele mandatului. Trecem spre final", a replicat preşedinta Comisiei. 

În discuţie a intervenit şi senatorul Diana Şoşoacă, de la AUR. 

"Acum înţeleg şi eu de ce ţara asta e guvernată atât de prost. Este inacceptabil ce se întâmplă. Pe oameni îi interesează cum veţi rezolva problemele justiţiei, şi dvs ne acordaţi dreptul la doar 2 întrebări. Nu vă supăraţi, românul este cel care suferă până la urmă", a spus aceasta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel