Stelian Tănase despre DD: Miroase a campanie electorală

stelian dcccc
stelian dcccc

Jurnalistul Stelian Tănase a comentat pe blogul său subiectul privatizării Oltchim, iar despre protagonistul acestui episod, Dan Diaconescu, a spus că “miroase a campanie electorală dar şi a mania bolnăvicioasă“ de a fi popular.

Stelian Tănase a făcut un rezumat al celui mai dezbătut subiect al săptămânii, privatizarea Oltchim, şi o scurtă prezentare al lui Dan Diaconescu, personajul care se bucură de atenţia presei de când a câştigat licitaţia pentru cumpărarea combinatului din Râmnicu Vâlcea. “În prim plan plan, l-am  avut pe DD privind in videocamere tv și microfoane de tot felul. Și nu doar radio ci și SRI, după cum se plînge DD-ul nostru cel de toate zilele, căruia îi place să se victimizeze. E și persecutat, dacă nu știați. Face pe interesantul ca să atraga atenția publicului. Miroase a campanie electorală, dar și a manie bolnăvicioasă de a fi sus în audiențe, popular. Ce rost are viața dacă nu te salută de pe trotuar lumea cînd treci în Rolls Royce-ul alb pe care îl sofezi singur!,“ scrie jurnalistul.

În continuarea postării de pe blog, Stelian Tănase îl descrie pe Dan Diaconescu ca pe un personaj care “debitează parascovenii cu nemiluita“ şi se întreabă cine îl susţine pe patronul OTV, financiar şi politic. “DD este același personaj care nu face pauze de respirație, nu pune punct între propoziții, debitează parascovenii cu nemiluita. Interesant ar fi să  știm cine se afla în spatele lui, cine îl susține, financiar și politic, cine-l manevrează și cine-l controlează. Omul are multe probleme cu justiția. Azi, de la bal, (ministerul Economiei ) nu ajuns la spital, dar nici mai bine – la tribunal unde este judecat pentru șantaj, în urma acuzației că ar fi cerut unui primar 200.000 de euro ca să nu difuzeze un material compromițător la OTV,“ afirmă politologul. Stelian Tănase concluzionează prin numirea evenimentelor din ultima vreme, “un spectacol de cea mai proastă calitate,“ pe care oamenii îl urmăresc pentru a-i afla deznodământul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel