Rusia testează arma care ne-ar putea transforma pe toți în zombie

zombie
zombie

Președintele rus, Vladimir Putin, a confirmat oficial că țara sa testează o armă care poate transforma oamenii în zombie, la propriu.

Este vorba de o armă psihotronică, bazată pe unde electromagnetice, care atacă sistemul nervos central. Proiectul ar putea fi gata în câțiva ani și arma va fi folosită împotriva dușmanilor țării, dar și a dizidenților. Prin urmare, va fi menită și atingerii unor scopuri politice și strategice, informează Știrile ProTV

Potrivit Herald Sun, planurile pentru folosirea acestor arme au fost anuntațe de ministrul rus al apărării, Anatoli Serdyukov.

Dispozitivele au fost testate pentru controlul mulțimilor, iar când au fost îndreptate spre o anumită persoană, temperatura corporală a acesteia a crescut brusc, ca și când ar fi fost “pusă într-un cuptor cu microunde”.

Cu toate acestea, cercetatorii mai au multe de învătaț despre armă. Studiile au început încă din anii 1950, când s-a declanșat o competițe între Rusia și Statele Unite.

În prezent se știe ca undele electromagnetice afectează creierul, stările psihice și pot transmite comenzi sau sugestii direct în mintea unei persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel